S C H R I J F M E N T O R

S C H R I J F M E N T O R


 

 

Persoonlijke schrijfcoaching door Christine
‘Vanaf het moment dat het boek zich in mij ontvouwde, wist ik dat zij het moest zijn. Mijn woorden hadden een zachte blik en subtiele aanpak nodig. Een unieke combinatie met de directe feedback die ze ook geeft. Ze stelt net die kritische vragen om de verhaallijnen weer heel helder te krijgen, raakt net die punten aan waardoor het sterker wordt. Ze moedigt aan om naakt te gaan, kwetsbaar te durven zijn, je ziel in je boek te leggen. Ze zit daar te stralen met je verhaal in haar handen. Wat zal ik de afspraken missen.’ Mieke Jacobs, Nachtboek

Christine begeleidde bestsellerschrijvers als Geert Kimpen (De Kabbalist), Mark Verhees (De Vibe) en Hannah Cuppen (Liefdesbang). Bovendien schreef zij zichzelf keer op keer de bestsellerlijsten in.

Je kunt nu twee verschillende online cursussen bij haar boeken:  Write on (aanmoediging en lessen in jouw postvak) en De write way (tien weken online-cursus met persoonlijke feedback).

Of je kunt persoonlijk coaching boeken.

Christine motiveert jou om jouw boek te schrijven. En kijkt met liefde en professionaliteit naar jouw teksten. Ze leest  jouw manuscript op de aantrekkelijkheid van de eerste zin eerste zin tot het moment dat je Einde schrijft.  Ze kijkt naar plot, verhaallijn, aantrekkelijkheid en herkenbaarheid van personages, spanning, continuïteit, herhaling, de opbouw van spanning in hoofdstukken en in het boek, overbodige scènes, onduidelijkheden, schrijfstijl en het woord- en taalgebruik. Ze motiveert en stimuleert om reeds geschreven teksten te verbeteren en spoort je aan nieuwe teksten in een flow te schrijven. Hoe je gaat samenwerken met de muze?

Bij non-fictie kijkt ze met jou naar de aantrekkelijkheid van de titel, de helderheid van de inhoudsopgave, de opzet van het boek, de leesbaarheid en toon van de theorie, de samenhang tussen alinea’s en hoofdstukken, onduidelijkheden voor de lezer, herhaling van theorieën, zinnen en woorden. Is de schrijfstijl aansprekend voor het doelpubliek? Ze motiveert en stimuleert om met gevleugelde vingers te schrijven.

Ze is geïnteresseerd in jou, als schrijver. In jouw drijfveren, jouw burning desire. Ze  ziet  waar je vastloopt en helpt jou door die momenten heen. Verwacht een warme sfeer, heldere feedback en een flinke dosis motivatie en inspiratie.
‘Wat een heerlijk avontuur hebben we samen beleefd. Dank voor alle uren, lessen, dagen. Zonder jou was dit boek nooit geworden wat het nu is. Jouw aanmoediging, je stralende lach en je blije feromonen zitten tussen elke pagina. Je bent een schat. Ik hou van zoveel meer dan van je fantastische haar.’ Topkapper Peter Platel, Hou van haar

Praktisch
• Redigeren: 0,009 per woord incl. BTW
• Toelichting in coaching gesprek: 99 euro per uur, inclusief BTW
• De coaching vindt plaats in Abcoude (bij Amsterdam) of in Kasterlee (bij Turnhout)

Wil je een afspraak maken?
Stuur een mail naar christine@pannebakker.org ovv Persoonlijke schrijfcoaching

 

‘Er is een wereld voor mij open gegaan. Christine is een geweldige vakvrouw die er voor heeft gezorgd dat mijn schrijfkunsten verbazingwekkend snel op een hoger niveau zijn gekomen. Het is een feest en een eer om met Christine te mogen samenwerken. Ik zou niet alleen willen dat te veel mensen ontdekken hoe goed ze is en hoe prettig het samenwerken is met haar. Puur omdat ik ook in de toekomst vaak van haar expertise gebruik wil maken.’ Mark Verhees, auteur  van de nummer 1 bestseller De Vibe

 

Je kunt bij haar ook online cursussen boeken:

Write on, 111 dagen schrijfadvies en motivatie in je postvak.

De write way, online besloten facebookgroep met dagelijks schrijfadvies en feedback.

Write On Write way coach1button boek2button