W R I T E O N

W R I T E O N


 

Write on

111 dagen techniek, kennis & motivatie

Nu is het tijd voor jouw verhaal

 

Christine Pannebakker is jouw persoonlijke schrijfmotivator

Prikkelend, bevlogen, enthousiast, zacht, vurig en toegewijd

 

Ik kreeg een nieuwe opdracht.

Ik moest eerst nog wat lessen leren.

Mijn kinderen zijn tijdterroristen.

Ik was verliefd en ik lag tussen de lakens.

Het ging uit en ik lag onder de dekens.

De bel ging.

Het is begrijpelijk dat jouw boek nog niet is geschreven. Maar nu sta jij op de kaart. Dit is jouw moment. Je hoeft het niet langer alleen te doen. Ik ben er om je dagelijks technieken te leren en je vol enthousiasme te motiveren.

Dit is jouw kans om vol focus en met plezier jouw boek te schrijven.

 

Wat kun je verwachten?

111 dagen lang gevleugelde vingers.

Alles wat jij nodig hebt om jouw boek te schrijven zodat jij straks anderen kunt inspireren met jouw verhaal.

Je ontvangt 111 dagen direct toepasbare schrijftechnieken, adviezen voor jou als schrijver en inspirerende ideeën die je vleugels geven, nét als je ze nodig hebt. Van de eerste zin tot het Einde. En dat alles in een bad van bezieling, kennis, enthousiasme, zachtheid, kracht, aanmoediging en bevlogenheid.

Elke dag opnieuw neem ik jou stap voor stap mee door jouw eigen verhaal. Zodat jouw woorden eerst jouw hart en daarna de wereld kunnen veroveren.

Ik deel het schrijfambacht met je. Want ik ken niet alleen de hordes en uitdagingen, maar het ook het vuur en de bevrijding. Schrijven is niet (langer) ploeteren. Ik laat je verliefd worden op jouw leven als schrijver.

 

Jouw investering? € 42 ,- inclusief *

Laten we gelijk beginnen.

 

Jouw mentor

Christine Pannebakker schreef tien bestsellers, waaronder de nummer 1-hit Wie ben ik, het prikkelende Vrouwenpower en de door de pers bejubelde roman De week. Ze weet als geen ander waar je als schrijver tegenaan botst en waar je vleugels van krijgt. Omdat ze haar burning desire vond.

Ze was de mentor van meer dan duizend schrijvers

-in haar interactieve online-cursus De write way

-tijdens haar Schrijfweken (verkozen tot de beste in het Nederlands taalgebied door het blad Schrijven)

-tijdens lezingen op o.a. het Happinez-festival en de Lotusbeurs en bij stichting Kompassie

-in een op een gesprekken

 

Nu is het aan jou

 

Zij gingen jou voor

‘De passie en liefde waarmee je het schrijversvak doorgeeft, heb ik in elke vezel gevoeld.’ –Bestsellerauteur Hannah Cuppen, Liefdesbang (Beste spirituele boek 2015)

‘Er is een wereld voor mij open gegaan. Christine is een geweldige vakvrouw. Het is een eer met haar te mogen werken.’- Bestsellerauteur Mark Verhees, De Vibe

‘Het was een onwijs gave topcursus. Voor mij heel inspirerend en vooral motiverend, ondanks de emotioneel heftige tijd waarin ik zat. Elke ochtend opstaan met een tip, vraag of opdrachtje, zette me voortdurend aan het werk, ook met de dingen (logistiek) waar ik meestal overheen vaar. Ik ga het bij vele vrienden die een boek willen schrijven aanbevelen! Dikke proficiat en ben bijna in de rouw dat ik nu niet iedere dag begin met een geweldige schrijftip of –vraag.’ -Lily Amanda Maarsingh

‘Ik heb hier ZO veel aan gehad. Ik heb ZO veel bijgeleerd. Ik heb alles achter me gelaten en ben met een volledig nieuw boek gestart. De basis is er en de rest zit in mijn hoofd. Het is dankzij deze cursus dat het nu echt gaat lukken met mijn boek. Daarom dank, dank, dank. Als ik positief nieuws heb, deel ik het eerst met jou!’ –Muriël Kuyps

‘Zo geïnspireerd door de cursus. Ik heb zelfs mijn vakantie afgezegd volgende week. Ik ga mijn vingers laten dansen over het toetsenbord.’- Petra Scherpenhuizen

‘Ik volg de online training schrijven van Christine Pannebakker. Vond ik haar tijdens de Schrijfweken altijd al zo inspirerend, tijdens deze training leer ik weer zo enorm veel bij en kan ik alle hoofdstukken uit mijn boek weer met nieuwe ogen bekijken. Wil je echt leren schrijven, je eigen boek, dan zijn de trainingen van Christine echt een hele grote aanrader. Omdat ze echt kwaliteit levert en jou boven jezelf uit laat stijgen.’ -Petra van Vliet

‘In writing mode…met dank aan” the write way” from Christine Pannebakker. I just Love it. Sharing is caring.’ -Gabriella de Leeuw

‘Een rol wit behangpapier gehaald voor het creëren van een tijdlijn. Eindelijk weer echt serieus werken aan mijn boek De Busreis. Met dank aan Christine Pannebakker.’ Ida Bromberg

‘Dankjewel vanuit mijn hart. Ik ga het doen hoe jij het zei nadat het boek klaar is. Ben op de helft nu… de zomer is voor schrijven en laatste stukje heling. Nogmaals dank’, Annemarie Sips, bestsellerauteur van o.a. Zielskracht

‘Dank je wel lieve Christine voor al jouw geweldige tips, je hebt de flow teruggebracht in mijn schrijfproces. De komende tijd ga ik stap voor stap deze cursus nog een keertje doornemen en ondertussen doorschrijven. En…. ik ga een afspraak met je maken. Verheug me er nu al op! XXX’, Karin Haanappel, Het Parijs van Isis

‘Jij kan alle twijfels en onzekerheden laten wegsmelten.’- Maud de Winter

Ik ben blij dat je me scherp hebt gehouden, dat je mijn rem bent geweest als ik te snel wilde gaan en mijn motivator als ik door de bomen het bos even niet meer zag.’ -Mediahype Suzanne Geysendorpher, Ik ga even zaad halen

‘Had ik al gezegd dat ze de beste is’, Petra van Vliet

 

En nu ben jij aan de beurt.

  • Prijs: 42,00 €

* Het wonderlijke getal 42

Zoals je wellicht weet uit Douglas Adams’ cultboek The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy is 42 het antwoord op de ultieme vraag over het Leven, het Universum, en Alles.

(En wist je dat Harry Potter op pagina 42 ontdekt dat hij een tovenaar is? Julia van Shakespeare na haar drankje 42 uur slaapt? Lewis Caroll zijn Alice in 42 beelden tot leven schept en dat de drie best verkochte albums aller tijden een speeltijd hebben van exact.. juist!)

 

 

 


Write On _MG_5470button coach1button boek2button