Ontembaar

Ontdek de Jeanne d'Arc in jezelf

Alleen nu: inclusief de Jeanne d’Arc lentewandeling. 

Ben jij ooit onder een steen gekropen? 

Met je rug hoog opgetrokken.

Hopend dat de storm over zou trekken?

Dat moment is voorbij. 

Het is tijd voor jouw vuur. 

 

Ontembaar is een woest pulserende oproep om je persoonlijke kracht op te eisen. #nr 1 bestsellerschrijfster Christine Pannebakker neemt je via het leven van Jeanne d’Arc mee op de ultieme reis naar het grootste streven: meer persoonlijke vrijheid. Je verslaat onderweg de 13-koppige jury in de buitenwereld en in je eigen hoofd. Deze mars laat je vurigste verlangens zinderen. Ontembaar bevrijd je van twijfel en angst om eindelijk hartstochtelijk je eigen leven te vieren. 

Start: 13 maart

vlinder

Alleen als je nú inschrijft, is er een unieke bonus: De Jeanne d’Arc lentewandeling 
(Let op: er is een beperkt aantal plaatsen, vol =vol) 

De Jeanne d’Arc-energie voel je diep vanbinnen, waar de storm wordt aangewakkerd. En beleef je buiten, waar de wind haar adem blaast en wilde dromen zaait. Hier sta jij, met je eigen wapperende vlag. Juist nu. 

 

 

 

‘De cursus Ontembaar is een ervaring om nooit meer te vergeten. Ik schrijf expres in de tegenwoordige tijd, want wat ik heb mogen ervaren neem ik mee de rest van mijn leven. In de voetstappen van Jeanne d’Arc neemt Christine je mee op reis. De opdrachten zijn haarfijn op elkaar afgestemd, zodat je eerst je schaduwen ontmoet om vervolgens JA te zeggen tegen je eigen diepste ontembare vrouw. Voor alle vrouwen (én mannen) die hun eigen ontembaarheid willen ervaren: een groot JA. Dank je wel lieve Christine.’
– Liefs, Kerstin Willems’

 

 
fleur de lis

Dit is jouw reis.
Jouw vonk. Jouw vuur. Jouw victorie.

fleur de lis

Wat biedt Ontembaar jou?

Ontembaar is de legendarische reis van de heldin. 

Maak je klaar voor deze mars naar meer vrijheid, financieel, spiritueel, sociaal en persoonlijk.

Je breekt in 13 online ontmoetingen door alles heen wat jou tegenhield om fier te paard te zitten. Jeanne d’Arc voert het gesprek met jouw nukken en grillen, jouw oude angsten en demonen, tot jij je hartstochtelijk in haar armen gooit. Ze daagt je uit. Ontsteekt jouw vuur. Laat jouw trots terugkeren. En geeft jou de vrijheid terug die je uit handen gaf. 

 

 

 

We ontmoeten elkaar in het speelveld van creativiteit

Je tekent de landkaart voor het gebied dat jij wilt heroveren.
Je schrijft jouw persoonlijke manifest.
Je schildert jouw eigen wapperende vlag.
Je ontdekt wie jouw belangrijkste jurylid is.

Je overwint de stem die jou klein heeft gehouden.
Je staat op voor jouw grootste droom.
Je stapt blootvoets in jouw ontembaarheid. 

 

Waar zeg jij voluit JA! tegen? 

 

Na de cursus Ontembaar voel je tot in het diepste van je vezels: ik ben terug.

vlinder

'Ik had geen plan.
  Ik was mijn plan.'

christine pannebakker

Wat gaan we doen?

13 ontmoetingen in 7 weken

13 ontmoetingen in 7 weken. In je eigen postvak en een besloten groep. Ik kom twee keer per week binnen met verhalen, inzichten en creatieve uitdagingen. Om jou te herinneren dat je hier bent met een missie: hartstochtelijk en vrij je eigen leven vieren. 

Je tekent, je schrijft, je zet stappen. Je laat je creativiteit stromen voor jouw droom. In jouw tijd. Op jouw manier. 

Wanneer en waar?

Start cursus Ontembaar: de nieuwe maan van 13 maart 
13 video’s, vol inspiratie en creatie. 

Nú met als bonus de Jeanne d’Arc lentewandeling.
Deze vindt plaats op zondagmiddag 21 maart. 
(Mocht La Corona haar adem nog blazen dan verplaatsen we de wandeling naar een iets later moment. Maar je behoudt jouw gouden ticket.) 

Wat anderen zeggen?

‘Ontembaar bracht mij kleur in een bleke tijd. Vuur in een koude tijd. Verbondenheid in een wereld waarin afstand normaal lijkt. En oneindig veel inspiratie op een moment dat ik dat echt nodig had. Christine bracht me op het puntje van mijn stoel in 13 magistrale lessen. Het leven van Jeanne d’Arc lijkt het uitgangspunt, maar het gaat natuurlijk over het huidige leven in al zijn volheid. Christine heeft de gave om het universele heel dichtbij te brengen. Ze raakt.

Ook in de besloten Facebook groep ontstond magie. We deelden, we lachten, we huilden. We schreven manifesten en maakten vlaggen. En boven alles: we waren verbonden. Een prachtige groep. Met elkaar, voor elkaar. Vol vuur. Ja, Ontembaar!’
– Anje van der Veen, Amsterdam 

christine pannebakker

Voor deze introductieprijs
en met de bonus

Voor 222 euro, inclusief btw en alle extra’s, reis en wandel je mee.

Voel jij de vonk al?

‘Inschrijven voor de ontembare reis was een impulsieve beslissing en nu ben ik het zeker: het was een serieus duwtje van het Universum. Christine’s stralende gezicht, warme stem,  diepe en uiteenlopende opdrachten, de warmte en kwetsbaarheid en diepte van de groep fantastische vrouwen: wat een prachtig cadeau!! 

Elke filmpje was een smullend taartje dat ik mocht verorberen, alsof ik bij Christine op de koffie was. Ze heeft iets aanstekelijks dat vrouwen aanzet te willen stralen, te willen die ontembaarheid te vinden in zichzelf. Die combinatie van alles, brachten een samenvallen van zoveel puzzelstukjes als een mooi synchronistisch masterpiece. Een diepe buiging.’
– Saskia Neyt, Brugge

 

Dit is jouw kans om vol focus en met plezier jouw missie te gaan leven.

'Ik ben niet bang.
 Ik ben geboren om dit te doen.'
Net als jij.

Scroll naar top