Ontembaar

Ontdek de Jeanne d'Arc in jezelf

Alleen nu: inclusief de Jeanne d’Arc lentewandeling. 

Ben jij ooit onder een steen gekropen? Met je rug hoog opgetrokken. Hopend dat de storm over zou trekken? Dat moment is voorbij. Het is tijd voor jouw vuur. Want als de wereld íets nodig heeft, dan is het jouw licht. Dit is jouw moment. Je hoeft het niet langer alleen te doen. 

Met de cursus Ontembaar; reis je met schrijfster Christine Pannebakker naar de plekken van Jeanne d’Arc. Je maakt een reis door haar leven. En daarmee dat van jou. Je gaat staan voor je eigen heilige missie.  

Ben jij klaar voor deze stoutmoedige roadtrip van de Maagd?

 

 

Start: 11 februari

vlinder

Alleen als je nú inschrijft, is er een unieke bonus: De Jeanne d’Arc lentewandeling 
(Let op: er is een beperkt aantal plaatsen, vol =vol) 

De Jeanne d’Arc-energie voel je diep vanbinnen, waar de storm wordt aangewakkerd. En beleef je buiten, waar de wind haar adem blaast en wilde dromen zaait. Hier sta jij, met je eigen wapperende vlag. Juist nu. 

 

‘Christine daagt je uit het beste uit jezelf te halen, je uit te spreken, jezelf te laten zien en
dat alles veilig binnen een afgeschermde Facebookgroep.
Zo mooi, zoals zij haar eigen kwetsbaarheid durft te laten zien en tegelijkertijd de groep op stralende wijze stimuleert, bemoedigt en liefdevol met ieder meeleeft !
Wat me enorm heeft geraakt, is de Heldin in mezelf te ontdekken, Het bewust Trots zijn op mezelf om vele redenen en Het voluit JA zeggen tegen mezelf, JA zeggen tegen vele aspecten van mijn leven. Het was een geweldig groot Cadeau aan mijzelf deze Ontembare reis, van het Donker naar het Licht!’
 
fleur de lis

Dit is jouw reis.
Jouw vlam. Jouw vuur. Jouw victorie.

fleur de lis

Wat biedt Ontembaar jou?

Ontembaar is de legendarische reis van de heldin. 

Jouw queeste. Jouw reis. Jouw legacy. 

Maak je klaar voor je persoonlijke rendez-vous met Jeanne d’Arc.  

Je breekt in 13 online ontmoetingen door alles heen wat jou tegenhield om fier te paard te zitten. Jeanne d’Arc voert het gesprek met jouw nukken en grillen, jouw oude angsten en demonen, tot jij je hartstochtelijk in haar armen gooit. Ze daagt je uit. Ontsteekt jouw vuur. Laat jouw trots terugkeren. En geeft jou de vrijheid terug die je uit handen gaf. 

 

We ontmoeten elkaar in het speelveld van creativiteit

Je tekent de landkaart voor het gebied dat jij wilt heroveren.
Je schrijft jouw persoonlijke manifest.
Je schildert jouw eigen wapperende vlag.
Je ontdekt wie jouw belangrijkste jurylid is.

Je overwint de stem die jou klein heeft gehouden.
Je staat op voor jouw grootste droom.
Je stapt blootvoets in jouw ontembaarheid. 

 

Waar zeg jij voluit JA! tegen? 

 

Na de cursus Ontembaar voel je tot in het diepste van je vezels: ik ben terug.

vlinder

'Ik had geen plan.
  Ik was mijn plan.'

christine pannebakker

Wat gaan we doen?

13 ontmoetingen in 7 weken

13 ontmoetingen in 7 weken. In je eigen postvak en een besloten groep. Terwijl je lekker thuis zit met je voeten in dikke sokken ga je op reis. Ik kom twee keer per week binnen met verhalen, inzichten en creatieve uitdagingen. Je tekent, je schrijft, je zet stappen. Je laat je creativiteit stromen voor jouw droom. In jouw tijd. Op jouw manier. Je mag dit pad zelf lopen. Of delen met elkaar. 

 

Zij maakten de reis al… 


‘Wat heb ik ontembaar genoten van Ontembaar! Het heeft me op de weg gezet naar transformatie. Transformatie, of misschien wel terugkeer, naar mijn authentieke zelf en het accepteren van mezelf in al mijn facetten. Jaaa! 

Ik raad deze cursus aan alle vrouwen. Iedere vrouw in elke levensfase kan mee op reis. Het pad volgen van de heldin Jeanne d’Arc met Christine als perfecte reisleidster. Met diep respect en ontembaar veel dankbaarheid getuig ik dat ik de cursus heb doorleefd en volledig heb ervaren, met als cadeau de grote rijkdom en kracht op de bestemming. Jaaa!’ 

Monika Bankert, schrijfster Voor onze dochters 


‘Het was veel meer dan de reis van Jeanne d’Arc. Het was een reis in onszelf. De cursisten voelden zich steeds door Christine en de stimulerende webinars steeds meer aangemoedigd om de diepte in te gaan. Het was een echte uitwisseling. Ik heb de cursus als zeer inspirerend ervaren.’ Marijke Galgenbeld, deelneemster Ontembaar 7 december 
Wanneer en waar?

Start cursus Ontembaar: 11 februari 

Nú met als bonus de Jeanne d’Arc lentewandeling.

Deze vindt plaats op zondagmiddag 21 maart. 

(Mocht La Corona haar adem nog blazen dan verplaatsen we de wandeling naar een iets later moment. Maar je behoudt jouw gouden ticket.) 

christine pannebakker

Voor deze introductieprijs
en met de bonus

Voor 222 euro, inclusief btw en alle extra’s, reis en wandel je mee.

Dit is jouw kans om vol focus en met plezier jouw missie te gaan leven.

'Ik ben niet bang.
 Ik ben geboren om dit te doen.'
Net als jij.

Scroll naar top