De Boeklaunch

Zet jouw boek Succesvol in de wereld

De boeklaunch is jouw weg naar:

De beste cover 
Een titel to die for 
Een weergaloze achterflaptekst 
Een heus uitgeefcontract
– of liever toch jouw eigen uitgeverij?
Je eigen branding 
Een prikkelend persbericht 
Een hausse aan media-aandacht
Die plek aan de talkshowtafel
Blijvende zichtbaarheid

vlinder

Met deze onmisbare bonussen:

*De masterclass public speaking van dé autoriteit op dit gebied

*De masterclass poseren met alle -waarom-wist-ik-dit-niet-eerder-adviezen om te poseren

*Verfrissende Instagram-adviezen van de insider, nu: inclusief persoonlijke sessie over jouw account

*Motivational sleeping; leg jouw innerlijke saboteur het zwijgen op terwijl je slaapt (als dat geen droom is..)

fleur de lis

‘De cursus overtrof mijn verwachtingen. Ik heb de teksten voor mijn cover en achterflap helder. En ik weet nu: ik ga zelf uitgeven. Wat heb ik er zin in! Een echte aanrader!’

Monika Bankert, Voor onze dochters

fleur de lis

Wat gaan we doen?

Jarenlang ratelden jouw vingers over het toetsenbord. Elk vrij moment hoorde je de dwingende lokroep van je manuscript. Vakanties werden opgeofferd. Evenals kaarslicht met je geliefde, nachten slaap en feestjes met vrienden. En dan is het ineens klaar. Oh, help! En nu?  Aan de werktitel ben je zo gewend geraakt dat het de titel wordt. Dan nog even een omslag en hup de winkel in.

En daar gaat het mis.

De boekenmarkt is overvol. Iedereen wil aandacht. Maar slechts weinigen krijgen het.

Sta jij te trappelen om jouw boek uit te geven? Cover it met De boek-launch. Het is jouw weg om straks echt te kunnen leven van jouw boek. 

Kreeg jouw boek niet de aandacht die het verdiende? Ik laat je zien dat elk moment het juiste moment is om jouw boek en jezelf opnieuw in het volle licht te zetten. Hoe je op elk moment in de pers kunt komen leer je hier. 

We gaan als een moderne Jeanne d' Arc ten aanval!
Zet jezelf en jouw boek krachtig in de wereld.

fleur de lis

‘Zonder Christine was het niet gelukt om een hit te schrijven. En naast een geweldige schrijfmentor is ze ook nog expert-achterflaptekst. Dat is iets om dankbaar voor te zijn.’

Mark Verhees, de man achter De Vibe (40.000 verkochte exemplaren) en de Bol.com-nr. 1 bestseller Eenvoudiger leven

fleur de lis

Het team dat zich achter jou schaart:

christine pannebakker

Christine schreef zeven boeken de bestsellerlijsten in. Ze werd uitgegeven door de grote uitgeefhuizen van Nederland waaronder Kosmos en de Arbeiderspers. Daarnaast heeft ze een eigen uitgeverij.

Ze stond in of schoof aan tafel bij onder andere: Happinez, Algemeen Dagblad, Koffietijd, Viva, Vriendin, Wendy, Trouw, Vrouw, de Telegraaf, De standaard, NRC, HLN, de Vijf uur show, Live & Cooking, Sante, Het Parool, Spijkers met Koppen, Villa d’Arte, Zin, Libelle TV, Jan, de Nachtzoen, Goed Gevoel, Patty Brard, Margriet, Radio 2, Nachtsuite, Libelle, Cosmopolitan, Leidsch dagblad, TV Limburg, Elsevier, Flair, Zij aan Zij, Metro, Carlo en Irene. 

truus verleidelijk in wit

Truus Druyts is de expert op het gebied van public speaking. Ze sprak in binnen- en buitenland voor zalen tot 10.000 mensen. Ze had hoofdrollen in de meest bekeken Belgische series (Wittekerke en Spoed) en had 15 jaar een eigen radioprogramma op nationale radio. Ze helpt mensen om tot de 15% beste sprekers van hun veld te behoren. Als mentor ligt haar expertise bij het blootleggen en de deur uitzwieren van je persoonlijke saboteur. 

In deze cursus volg je haar Masterclass Public speaking en ontvang je haar Motivational Sleeping. 

petra van vliet

Petra van Vliet, is de eigenaar, het brein en het hart achter de Powershoot. Ze fotografeert op een manier waardoor angst en ongemak verdwijnen en ook jij relaxed op de foto kunt staan. Zij geeft jou haar beste adviezen. Van schudden als een hondje voor je op de foto gaat tot afspraken maken met de fotograaf. 

In deze cursus ontvang je haar Masterclass Poseren. 

natascha koningsveld sabbatical journey

Natascha Koningsveld is de koningin op het gebied van branding. Ze is founder van het succesvolle beautybrand Colour & Spice. Als creative director introduceerde zij de grote natuurzuivere beautymerken in Nederland. En ze is schrijfster van The beauty Sabbatical dat nog voor het boek uitkwam al uitgebreid aandacht kreeg in Linda, Elle, Grazia en Jan. In deze cursus geeft ze haar beste adviezen over branding. 

zonneke

Zonneke Kimpen werkte samen met zowel gevestigde schrijvers als beginnende bibberbenen. Ze weet als geen ander hoe je zichtbaar wordt als je meest authentieke zelf, hoe je een sterke feed opbouwt en wat de absolute do’s en rode vlaggen zijn. 

Deze cursus is inclusief een persoonlijke quickscan- sessie via Zoom of Skype van Zonneke Kimpen over jouw Instagram.

Zonneke bekijkt vooraf jouw feed en geeft je een overdosis informatie om niet alleen veel volgers maar vooral ook veel reacties te krijgen op jouw posts. Geheel toegespitst op jouw feed en branche.  Heb je nog geen Instagram, dan helpt ze jou op weg naar je allereerste post. (Je bent natuurlijk vrij of je gebruik wilt maken van de sessie)

fleur de lis

‘Zonneke heeft mijn hilarische, eigenzinnige, heel mooie, maar totaal onvindbare Instagram doorgenomen en van ontzettend veel bruikbare tips voorzien. Ze is heerlijk eerlijk.’

Pippa Pinuppens, auteur Epische Erotiek

fleur de lis
christine pannebakker

Ben je klaar om de wereld te veroveren met jouw verhaal?

Dit totale pakket vol inspiratie, gedegen advies, honderden euro’s aan extra’s en een persoonlijke instagramsessie om jezelf en jouw boek krachtig in de wereld te zetten heeft een investering van 147 euro

Wanneer: 

Je begint zodra je je inschrijft (kijk even in de spambox of je eigen instellingen als je denkt: wanneer beginnen we? Want je begint écht direct.) 

Wat:

33 dagen training om jezelf en jouw boek vol in het licht te zetten. Inclusief de masterclasses en bonussen. Een schat aan onmisbare informatie als je wilt dat jouw werk de kroon krijgt die het verdient. En alleen nu inclusief de persoonlijke sessie over jouw Instagram. 

De cursus blijft tot jouw beschikking. En is ook het ideale naslagwerk. Want lanceren doe je niet alleen op het moment dat het boek uitkomt. En wat je hierna ook wilt lanceren (een volgend boek, een cursus of een workshop) dit is jouw persoonlijke lanceringsplan. 

Waar:

Je volgt de cursus gewoon op je eigen pc. Dus waar je ook bent. Na 33 dagen heb je jouw eigenzinnige, krachtige, onmisbare en persoonlijke plan in handen. 

Launch vandaag nog jouw boek

vlinder

'Ik had geen plan.
  Ik was mijn plan.'

christine pannebakker
Scroll naar top