De magnetische klikVrij in zinnelijk Zutphen

met
Christine en Petra


De hele dag scrollen mensen op hun telefoon. Maar wanneer klikt iemand op jouw foto? Wanneer wordt jouw verhaal gelezen? En hoe zorg je ervoor dat jouw verhaal wordt gedeeld? 

Dat ontdek je op De magnetische klik.  

Vergeet termen als zichtbaarheid. Want je kunt zichtbaar zijn tot je een halve ons weegt, als je niet raakt, kun je beter met de hond gaan wandelen dan een postje bij elkaar priegelen. 

Het gaat om de wet van vibratie. 

Wanneer ben jij een magneet?

En hoe creëer je magie? 

Dat ga je ontdekken op de leukste vrijdag van de lente. 

Zwaai de verkrampte grijns en stijve ledematen vaarwel. En geef de lezer jouw vrije spirit. Jouw mooie hart. Jouw rauwe kantjes. En jouw zachte ziel. 

Gun ze een oprechte kijk in jouw leven. In jouw wereld. In jouw blik.

Stap in joy, verhoog jouw vibratie en voel jouw energie
(Dan voelt de ander jou ook!)

fleur de lis

Je zelfbeeld heeft een waanzinnige boost gekregen, je hebt de meest stoutmoedige post van je leven geschreven en je hebt de veters uit je schoenen gelachen.

fleur de lis

Je gaat schrijven en je gaat elkaar fotograferen op de unieke plekken in deze Hanzestad vol historische panden, eeuwenoude steegjes en verrassende kunstuitingen op onverwachte plekken. We bezoeken de duizelingwekkende bibliotheek, we schrijven in verborgen hofjes, we laden ons positief op (en niet alleen aan de leylijnen) en struinen over de historische  pleinen. 

En… je gaat de geheimen ontdekken van de Middeleeuwse gangen. 

De met veel liefde gemaakte lunchpakketjes van onze beroemde bio bakker Driekant eten we in de lentezon met het wijdse uitzicht over de IJssel.

Je gaat naar huis met het meest stoutmoedige verhaal dat je ooit schreef. En heel veel fantastische foto’s waar niet alleen jij van gaat zingen. 

vlinder

Met Petra

Vanaf het moment dat Petra haar eerste camera in handen had, verscheen de grootste lach op haar gezicht en voelde ze de magie die het haar zou brengen. Omdat ze tijdens haar werk als fotograaf al snel doorhad dat fotografie ons zoveel meer te bieden heeft dan mooie plaatjes alleen, werd ze een pionier. Ze laat zien dat fotografie ons enorm kan leren en dat het geluk, magie en schoonheid kan brengen. 

Het is niet voor niks dat magazines als de Happinez en Psychologie magazine lyrisch over haar schreven. Voor haar lens of in haar training zul je ervaren dat fotografie en gefotografeerd worden echt heel leuk en ontspannen kan zijn. Ook voor de mensen die normaal gesproken hard weg willen rennen, die zeggen dat ze niet fotogeniek zijn of totaal bevriezen voor een camera. Petra maakt het eenvoudig en toch o zo bijzonder. Onder haar begeleiding, waarin haar gulle lach en humor veelvuldig voorbij komen, zul je verliefd worden op jezelf.

Petra ís de Magische Klik! 

& Christine

Ze is schrijfster, columniste, journaliste en schrijfmentor. En ze is vooral een gulzig genietende levenskunstenaar. 

Als schrijfster reisde ze wereld rond op zoek naar de vlam van de inspiratie. Ze sprak wereldleiders die de geschiedenis veranderden. Vrouwen die uit de mist in het volle licht stapten. De goeroes en de goden. Dit hadden ze gemeen: ze volgden hun lokroep en waagden de sprong. 

Ze stond in elk denkbaar tijdschrift en schoof aan bij elke talkshow die er toe deed. Altijd eigenzinnig en met een eigen geluid. 

 

Op deze lentedag lacht ze met jou het leven toe.

 

IMG

Voel jij de kundalini_energie al stromen?


Christine en Petra blijven jou verrassen met oefeningen om jouw teksten en foto’s tot een magische dans te verleiden. Zodat ze elkaar niet alleen versterken maar ook zorgen dat jij dat laat zien waar je zelf al zo lang naar hunkerde.

fleur de lis

Enthousiasme is niet de oogst
maar het zaad

fleur de lis
EA9B6671-BA40-4021-B13A-D96E41AC7991

Waar? Wanneer? Wat?

Laat inspiratie jou de weg wijzen op: 

Vrijdag 2 juni: 
De magnetische klik

11.00 uur – 17.00 uur
Rode Torenstraat 16 
Zutphen 

En dat voor 175 

Inclusief picknick met uitzicht op de IJssel, verhalen die raken en heel veel foto’s. (Voilà, hierbij alvast een goede reden om nog even te shoppen…) 

Het enige wat je nodig hebt, is een opschrijfboekje met harde kaft, een pen, jouw smartphone en jezelf op je mooist. 

Tussen de oude muren van het prachtige monumentale Zutphen ontstaan de verhalen (ook die je eigenlijk niet wilde schrijven) vanzelf en ontdek je kanten in jezelf die je nog niet kende. 

 Jij bent de magneet
Of je het nu wilt of niet...

Scroll naar boven