De persoonlijke sessie


met
Christine Pannebakker

 

 

Geloof jij in de kracht van het woord? 

Wil jij een movement rond jouw missie? 

Schrijf dan het boek dat alleen jij kunt schrijven. 

 

De afgelopen jaren ontmoette ik talloze vrouwen en mannen die hun verhaal wilden verspreiden. Sommige hadden al succesvolle boeken geschreven, anderen moesten nog beginnen met die eerste voorzichtige zin.

Omdat ik zelf vanaf mijn studietijd leef van boeken, artikelen en columns weet ik hoe heerlijk, vrij en rijk het leven als schrijver is. Opstaan en weten: ik mag weer. En tegelijkertijd ook  ervaren hoe kwetsbaar woorden zijn; als pasgeboren baby’s met natte haartjes op de moederbuik. 

Ik zie het als mijn missie om niet alleen zelf te genieten van dat leven als schrijver. Maar om mijn jarenlange ervaring en hartstochtelijke verslaving voor schrijven en boeken te delen met zij die weten: ik ben hier om geschiedenis te schrijven. 

‘De passie en liefde waarmee jij het schrijversvak doorgeeft, heb ik in elke vezel gevoeld. Wat je mogelijk hebt gemaakt staat in mijn hart gegrift’, Hannah Cuppen, Liefdesbang 

 

Boek een
persoonlijke sessie

Denk je bij momenten: dit is echt heel goed! 
En de dag erna: dit slaat werkelijk nergens op? 

Laat je woorden in de ochtend liggen

terwijl ze je ‘s nachts wakker woelen?

Weet je diep van binnen

ik ben geboren om mijn verhaal te vertellen?

Maar loop je vast in het hele proces? 

 

Dan ontmoet ik jou heel graag aan mijn tafel. Terwijl het buiten koud is, word je warm ontvangen. In mij brandt het vuur om te delen hoe jouw verhaal nog rijker kan worden. En hoe het schrijversleven echt van jou kan zijn. 

Eindelijk kunnen we van start gaan.  

 

fleur de lis

‘Mijn hart en mijn verstand maken grote vreugdesprongen als ik denk aan het waanzinnige traject wat ik met Christine heb afgelegd. Zo heerlijk om te weten dat je leert van de beste. Ik kan oprecht zeggen dat het zonder Christine niet was gelukt om een bestseller te schrijven.’

mark verhees

Mark Verhees, schrijver De Vibe (meer dan 45.000 verkochte exemplaren) en Eenvoudiger Leven (nr 1 bij Bol.com waarmee hij 12 miljoen boeken achter zich liet)

fleur de lis

De bestsellerlijst is klaar voor jouw boek.
Nu jij nog.

Persoonlijk coaching traject boek alleen op aanvraag

Wat gaan we doen?

 

Ik creëerde de ultieme sessie om je boek in flow te schrijven om er daarna vrij van te kunnen leven. 

Tijdens de persoonlijke sessie heb ik volledige 1 op 1 aandacht voor jou en jouw schrijversleven. Ik deel met liefde mijn 25+ jaar ervaring als schrijfster. En geef je antwoord op al jouw vragen. Die kunnen gaan van: 

Komt er ooit een eind aan de chaos?

Is dit de juiste toon?

Ben ik wel geboren om te schrijven?

Hoe combineer ik de pen met mijn pubers?

Hoe overleef uitgeefproces?

Hoe creëer je een bestseller?

Hoe wordt mijn missie een movement?

 

Ik geef inzicht in jouw unieke kracht. Hoe schrijf je het boek dat alleen jij kunt schrijven? Waar laat jij goud liggen? Je gaat naar huis met de adviezen die je nodig had om weer wind onder je vleugels te krijgen. 

Ik duik diep in jouw woorden en maak met jou een reis naar het schrijversleven van jouw wildste dromen. 

Vooraf vul je een vragenlijst in. Jouw antwoorden gebruik ik om me voor te bereiden op het gesprek. Zo kan ik me verdiepen in wie jij bent als schrijver, krijg ik een beeld van jouw boek en wat jouw voor ogen staat. Hoe groots zie jij het? 

Ik lees daarnaast tien pagina’s -als je die al hebt- en zie direct wat jouw kracht is. En waar je tegenaan loopt. Je ontvangt de helderheid waar je zo naar op zoek was. 

 

Ga jij het aan? 

fleur de lis

‘Christine heeft een transformatie op gang geholpen die tot op de dag van vandaag vele bloemen en vruchten afwerpt. Ze is een zeer tergend talentvol schrijfster, ze is een abnormaal geweldige coach maar wat ze vooral is, is een soort ouderwetse alchemiste in een zeer hip jasje. Met één hand en één woord of zin, zet ze je wereld in beweging en op z’n kop. Voorgoed. Ik stel haar persoonlijk verantwoordelijk voor mijn boek Epische Erotiek. Ze raakt het beste in je aan en versnelt alles in je wat voluit aan wil staan.’

pippa pinuppens

Pippa Pinuppens

fleur de lis

Wanneer?

Je kunt de persoonlijke sessie boeken op het moment dat jij daar behoefte aan hebt:  
Voor je echt begint zodat je direct helder hebt wat je wilt doen en hoe je het schrijven kunt integreren in jouw leven. 
Als je schrijft en denkt: ben ik wel op de goede weg? 
Op het moment dat je einde tikt en je ineens afvraagt: hoe lanceer ik mijn boek? 

Als je al een boek hebt geschreven maar met een zwaar hart toekijkt hoe die dozen in de garage vult in plaats van hongerige harten. Hoe kan je boek dan alsnog een everseller worden?  

 

Hoe gaan we samen van start?

Je rekent de persoonlijke sessie af. (499 ex btw) 
– Je ontvangt van mij specifieke vragen over jou en jouw boek.

– Je stuurt de antwoorden en tien pagina’s van je manuscript (als je die al hebt). 

-We spreken ons ideale moment af. 
-We zien elkaar in Abcoude (tussen Utrecht en Amsterdam). Ik zorg voor de koffie zoals je hem het liefste drinkt. En thee mag natuurlijk ook. 

Zet je die liever zelf? We kunnen elkaar ook ontmoeten in een zoom-sessie.

We gaan 2,5 uur een intense reis maken met elkaar. 

 

Na deze diepe duik in jouw schrijversleven heb je glashelder: dít ga ik doen. Dit is mijn kracht. Dit maakt mij uniek. Hier mag ik volledig voor gaan staan. 

Je hebt jouw poolster. Als je duidelijk hebt wat je werkelijk wilt, hoef je niet hijgend achter je publiek aan te hollen, maar wordt jij de magneet die lezers naar zich toetrekt.  

Ook ga je naar huis met een bestseller-bonus. 

 

Deze sessie levert je maanden winst op. Zowel in tijd als in geld. 

 

christine pannebakker
fleur de lis

‘Lieve Christine, wat een heerlijk avontuur hebben we samen beleefd. Dankjewel. Zonder jou was dit boek nooit geworden wat het nu is. Jouw aanmoediging, je stralende lach en je blije feromonen zitten tussen elke pagina. Je bent een schat. Ik hou van zoveel meer dan van je fantastische haar.’

peter platel

Topkapper, ondernemer, schrijver, artist, wereldverbeteraar Peter Platel, Hou van haar

fleur de lis

Ook zij schoven al eerder aan:

‘Vanaf het moment dat het boek zich in mij ontvouwde, wist ik dat zij het moest zijn. Mijn woorden hadden een zachte blik en subtiele aanpak nodig. Een unieke combinatie met de directe feedback die ze ook geeft. Ze stelt net die kritische vragen om de verhaallijnen weer heel helder te krijgen, raakt net die punten aan waardoor het sterker wordt. Ze moedigt aan om naakt te gaan, kwetsbaar te durven zijn, je ziel in je boek te leggen. Ze zit daar te stralen met je verhaal in haar handen.’

mieke jacobs

Mieke Jacobs, reist de wereld rond en begeleidt toporganisaties bij cultuurverandering en authentiek leiderschap. Na zonsondergang schreef ze hongerig het zinderende en poëtische Nachtboek.

‘Lieve Christine, wat een cadeau dat jij op mijn pad kwam. Wat is creatie BOEM! Makbuntu mooier geworden door jou. Je oprechte drive om mij en mijn verhaal te leren kennen zijn zeer waardevol. Door jou kunnen we de wereld in.’

bert van dam

Bert van Dam, voormalig managing director Planet Internet, Phonehouse Nederland en Phonehouse Europa. Zijn boek is inmiddels ook in Amerika verschenen.

gordon

‘Het was een onvergetelijke samenwerking. Hopelijk nog eens?’ 

Gordon

 

 

fleur de lis

‘Christine is de vrouw als je een op een wilt werken op bestsellerniveau.
Met haar kunde kreeg het manuscript structuur en werd er een raamwerk gezet. Ze was oprecht, kritisch, inspirerend, motiverend maar vooral toegewijd en dat liet ze merken. Ze gaf mij weer vleugels. Ik kan niet anders schrijven dan dat ze een wijze engel is met een prachtige missie. Ze verstaat haar vak, weet wat ze doet en legt haar focus op het beste resultaat! Ik wil deze lieve, speciale vakvrouw van harte aanbevelen bij iedereen die op professioneel vlak en vakkundig een boek wil schrijven’

annemarie sips

Bestsellerauteur Annemarie Sips

fleur de lis

Een bizar goed boek schrijven. Dat doe je samen.

Boek de persoonlijke sessie.

Scroll naar boven