Persoonlijke sessie

Met Christine Pannebakker

Vraag je je soms af: 
Ben ik wel op de goede weg?
Heb ik de juiste toon gevonden?

Denk je bij momenten: dit is echt heel goed! 
En de dag erna: dit slaat werkelijk nergens op? 

Loop je vast?
En wil je hét inzicht waardoor het weer gaat stromen? 

Boek dan vandaag nog een persoonlijke sessie

En dan ontmoet ik jou heel graag aan mijn tafel. Terwijl het buiten koud is, word je warm ontvangen. Jouw pagina’s liggen al klaar. In mij brandt het vuur om te delen hoe jouw verhaal nog beter kan worden. Eindelijk kunnen we van start gaan.  

Ben jij klaar voor the bestseller life?

fleur de lis

‘Mijn hart en mijn verstand maken grote vreugdesprongen als ik denk aan het waanzinnige traject wat ik met Christine heb afgelegd. Zo heerlijk om te weten dat je leert van de beste. Ik kan oprecht zeggen dat het zonder Christine niet was gelukt om een bestseller te schrijven.’

mark verhees

Mark Verhees, schrijver De Vibe (meer dan 45.000 verkochte exemplaren) en Eenvoudiger Leven (nr 1 bij Bol.com waarmee hij 12 miljoen boeken achter zich liet)

fleur de lis

Jouw vonk. Jouw vuur. Jouw victorie.
Op jouw manier.

christine pannebakker

Wat bied ik jou?

Mijn expertise in schrijven, uitgeven en het in de wereld zetten van een boek. Volledige aandacht voor jou en jouw manuscript. Inzicht in de kracht van het manuscript. En waar je goud laat liggen. Het advies dat je nodig hebt om weer vleugels te krijgen. Alles wat je wilt weten over uitgeven en het in de wereld zetten van je boek. 

In een sessie van 2 uur duiken we diep in jouw woorden.  

Vooraf vul je een vragenlijst in. Jouw antwoorden heb ik nodig om me voor te bereiden op ons gesprek. Zo kan ik me verdiepen in wie jij bent als schrijver. En krijg ik een beeld van jouw boek. 

Ik lees tien pagina’s en zie direct wat jouw kracht is. En waar je tegenaan loopt. Je ontvangt van mij uitgebreide feedback. Zowel over jouw kracht als de uitdagingen. Je hebt jouw poolster voor ogen: hier schrijf ik naartoe. 

Ook krijg je antwoord op jouw prangende vragen.

The bestseller-life. 
Ga jij het aan? 

fleur de lis

‘Christine heeft een transformatie op gang geholpen die tot op de dag van vandaag vele bloemen en vruchten afwerpt. Ze is een zeer tergend talentvol schrijfster, ze is een abnormaal geweldige coach maar wat ze vooral is, is een soort ouderwetse alchemiste in een zeer hip jasje. Met één hand en één woord of zin, zet ze je wereld in beweging en op z’n kop. Voorgoed. Ik stel haar persoonlijk verantwoordelijk voor mijn boek Epische Erotiek. Ze raakt het beste in je aan en versnelt alles in je wat voluit aan wil staan.’

pippa pinuppens

Pippa Pinuppens

fleur de lis

Wanneer?

Je kunt de sessie boeken op het moment dat jij daar behoefte aan hebt:  
Voor je echt begint zodat je direct helder hebt wat je wilt doen en hoe je dat het beste aan kunt pakken. 
Als je schrijft en denkt: ben ik wel op de goede weg? 
Op het moment dat je einde tikt en je ineens afvraagt: wat nu?

 

 

Hoe gaan we samen van start?

Je rekent de persoonlijke sessie af. (454 ex btw) 
– Je krijgt de kalender met de mogelijkheden en boekt jouw ideale tijd in. 

-Of je stuurt een mail naar: christine@pannebakker.org 
– Je ontvangt de uitgebreide vragenlijst over jou en jouw boek. 
– Je stuurt me de antwoorden en tien pagina’s van je manuscript (als je die al hebt). 
– We zien elkaar in Abcoude (tussen Utrecht en Amsterdam). Ik zorg voor de koffie zoals je hem het liefste drinkt. En thee mag natuurlijk ook. 

Zet je die liever zelf? Dan plannen we een Zoom of Skype in. 

Aan het eind van het gesprek heb je glashelder: dit ga ik doen. Hier liggen mijn grootste kansen. En dit zijn mijn uitdagingen. 

Je hebt jouw poolster: hier ga ik naartoe en zo kom ik daar. Als je duidelijk hebt wat je werkelijk wilt, wordt jouw boek de magneet die als vanzelf de ideale lezer naar zich toetrekt. 

Na het gesprek schrijf je jouw boek in flow. 

En ik help je natuurlijk ook graag me het traject dat daarop volgt: het uitgeven en je marketingplan. 

christine pannebakker
fleur de lis

‘Lieve Christine, wat een heerlijk avontuur hebben we samen beleefd. Dankjewel. Zonder jou was dit boek nooit geworden wat het nu is. Jouw aanmoediging, je stralende lach en je blije feromonen zitten tussen elke pagina. Je bent een schat. Ik hou van zoveel meer dan van je fantastische haar.’

peter platel

Topkapper, ondernemer, schrijver, wereldverbeteraar Peter Platel, Hou van haar

fleur de lis

Ook zij schoven al eerder aan:

‘Vanaf het moment dat het boek zich in mij ontvouwde, wist ik dat zij het moest zijn. Mijn woorden hadden een zachte blik en subtiele aanpak nodig. Een unieke combinatie met de directe feedback die ze ook geeft. Ze stelt net die kritische vragen om de verhaallijnen weer heel helder te krijgen, raakt net die punten aan waardoor het sterker wordt. Ze moedigt aan om naakt te gaan, kwetsbaar te durven zijn, je ziel in je boek te leggen. Ze zit daar te stralen met je verhaal in haar handen.’

mieke jacobs

Mieke Jacobs, reist de wereld rond en begeleidt toporganisaties bij cultuurverandering en authentiek leiderschap. Na zonsondergang schreef ze hongerig het zinderende en poëtische Nachtboek.

‘Lieve Christine, wat een cadeau dat jij op mijn pad kwam. Wat is creatie BOEM! Makbuntu mooier geworden door jou. Je oprechte drive om mij en mijn verhaal te leren kennen zijn zeer waardevol. Door jou kunnen we de wereld in.’

bert van dam

Bert van Dam, voormalig managing director Planet Internet, Phonehouse Nederland en Phonehouse Europa. Zijn boek is inmiddels ook in Amerika verschenen.

‘De liefde en passie waarmee je het schrijversvak doorgeeft, heb ik in elke vezel gevoeld.’

hannah cuppen

Hannah Cuppen, Schrijfster van Liefdesbang

‘Het was een onvergetelijke samenwerking. Hopelijk nog eens?’ 

gordon

Gordon


Voor drie mensen per jaar maak ik ruimte voor een exclusief persoonlijk traject van de eerste zin tot aan jouw staande ovatie. Inclusief 12 uur intensief samenwerken, redactie manuscript, persoonlijk persplan en speaker training met de Instant charisma powertools. Wil je hiervoor in aanmerking komen, geef dat dan aan op het formulier dat je ontvangt bij het boeken van de Persoonlijke Sessie.  En dan bespreken we dit tijdens jouw sessie. 

fleur de lis

‘Christine is de vrouw als je een op een wilt werken op bestsellerniveau.
Met haar kunde kreeg het manuscript structuur en werd er een raamwerk gezet. Ze was oprecht, kritisch, inspirerend, motiverend maar vooral toegewijd en dat liet ze merken. Ze gaf mij weer vleugels. Ik kan niet anders schrijven dan dat ze een wijze engel is met een prachtige missie. Ze verstaat haar vak, weet wat ze doet en legt haar focus op het beste resultaat! Ik wil deze lieve, speciale vakvrouw van harte aanbevelen bij iedereen die op professioneel vlak en vakkundig een boek wil schrijven’

annemarie sips

Bestsellerauteur Annemarie Sips

fleur de lis

Schrijven. Uitgeven. Impact maken.
Vanaf nu doen we het samen. Boek de persoonlijke sessie.

Scroll naar top