Powertools voor public speaking

Powertools voor public speaking

Jouw boek is klaar.Maar jouw missie nog lang niet..

Je wilt jouw verhaal gaan vertellen. Bij de plaatselijke bibliotheek. Tijdens een TED-talk. Of op een internationaal podium.

Hoe zorg je ervoor dat de lezers die gretig jouw letters aten, ook aan je lippen hangen als jij op een podium staat? Als je wordt uitgenodigd voor een talkshow? Of voor een Facebook-live?

Ook daar helpen we je graag mee.

-Workshops: Jouw verhaal in het licht

Christine Pannebakker en Truus Druyts helpen jou. Met unieke workshops om jouw verhaal te laten knallen. Het leven na jouw boek. Hoe raak je anderen met jouw persoonlijke verhaal? Hoe zorg je ervoor dat jij wél bij die talkshow terecht komt? En hoe verover je de harten van de wereld met jouw missie? Van het schrijven van het ultieme persbericht. Tot volledig in jouw unieke kracht op het podium staan. Je leert het tijdens deze workshop vol vuur en vlam.

Stuur voor meer informatie over data en locaties een mail naar: christine@pannebakker.org

-100 powertools voor sprekers

Je kunt ook online aan de slag met Truus Druyts. Zij heeft 100 powertools voor jou klaarstaan. Dat zijn 100 uitgebreide filmpjes, mails en pdf’s om thuis in je eigen tempo te kunnen oefenen. Een compleet programma van topniveau met álles wat je nodig hebt om een professioneel spreker te kunnen worden.

Volg je liever een bootcamp? Of werk je graag helemaal persoonlijk?

Ook dat kan bij Truus Druyts.

Leer van de beste: de vrouw met dertig jaar expertise. Op televisie als presentatrice en actrice, op nationale radio met een eigen programma en op wereldpodia.

Klik op de onderstaande link en voel de vibe…

Een ding is zeker… de wereld wacht op jouw verhaal.

In jouw boek én op het podium.

https://truus.solutions/speakertraining-youpower-academy/