S C H R I J F M E N T O R

S C H R I J F M E N T O R

Wil jij ’s morgens opstaan en schrijven? Weet elke cel in jouw lijf: dit verhaal moet de wereld in? Wil je mensen raken tot in hun kern? Met jouw verhaal.  Die bestseller schrijven die een everseller wordt? Een expertstatus bereiken met jouw boek? En een staande ovatie krijgen voor jouw missie?

Dan begrijpen wij elkaar.

Vanaf  mijn vroegste jeugd wist ik dat ik wilde schrijven. Ik zag mezelf al zitten. Met uitzicht over het water.  En een hond in de mand.

En zo ben ik gaan leven. Ik schreef tien boeken die in de bestsellerlijsten kwamen. Als schrijver en journalist reisde ik de wereld rond. Altijd op zoek naar de mens achter het verhaal. Ik liep pink aan pink met Yasser Arafat, zat aan tafel met Hillary Clinton en Al Gore, stond aan de designertafel met Dior-ontwerper John Galliano en lunchte met de familie Vuitton. Ik sprak schrijvers die de wereldgeschiedenis veranderden. Nawal el Saadawi, Waris Dirie, Buchi Emecheta,  Neale Donald Walsh, Isabelle Allende  en Paulo Coelho. Vrouwen die ontsnapten uit de dodencel. Mannen die de goelag overleefden. De goeroe’s en de goden. En bij iedereen voelde ik dat vuur. Het brandend verlangen: dit moet ik doen.

Het zijn mensen die raken door wie ze zijn. Ze werden niet geboren als keynote-speaker, bestsellerauteur of held. Hun acties maakten dat ze in het licht kwamen te staan.


‘Christine is de vrouw als je een op een wilt werken op bestsellerniveau.
Met haar kunde kreeg het manuscript structuur en werd er een raamwerk gezet. Ze was oprecht, kritisch, inspirerend, motiverend maar vooral toegewijd en dat liet ze merken. Ze gaf mij weer vleugels. Ik kan niet anders schrijven dan dat ze een wijze engel is met een prachtige missie. Ze verstaat haar vak, weet wat ze doet en legt haar focus op het beste resultaat! Ik wil deze lieve, speciale vakvrouw van harte aanbevelen bij iedereen die op professioneel vlak en vakkundig een boek wil schrijven. – Bestsellerauteur Annemarie Sips

 

Ik hou van mensen en hun verhaal. Daarom heb ik tijdens bekroonde Schrijfweken in Zuid-Frankrijk, Duitsland, de Ardennen en Nederland én in mijn online cursussen De write way en Write on meer dan duizend mensen geholpen om een boek te schrijven.

Nu ga ik een uniek traject aan.

Met de schrijver

die een bewuste keuze maakt

die het anders wil doen

die het wereldpodium ambieert

Wat bied ik?

Mijn expertise bij jouw nieuwe leven.

Een leven als schrijver. Als spreker. Mens met een missie.

Van jouw meest intrigerende eerste zin tot The End

• We maken een tijdplan voor jouw schrijverschap
• Ik lees jouw synopsis en bespreek jouw tijdlijn
• We bespreken waar jij tegenaan loopt: bezorgde familieleden, writersblock, tijdgebrek of onzekerheid
• Ik help je (weer) in flow te komen als het even  niet loopt. 

                             En vooral: we duiken in de inhoud. Zodat het best mogelijke boek dat in je vingers gevangen zit de vrijheid krijgt. 

                                                                                                       Ook daarna blijf ik je begeleiden. 

Want hoe sta jij straks op dat podium. How do you own the room. En hoe kom jij straks bij die talkshow?

Een exclusief traject  voor als je écht de diepte in wilt gaan.

 • Alle kennis over het schrijven van jouw beste boek. 
 • Twaalf uur intensief en een op een samenwerken met Christine. 
 • Christine leest jouw manuscript drie keer volledig en voorziet het van uitgebreid commentaar. Ze benoemt al jouw sterke punten en legt bloot waar het niet goed loopt en waarom. Met helder, direct en motiverend commentaar zodat je ineens het licht weer ziet.
 • Maandelijks contact: hoe gaat het? Waar loop je tegenaan? Wat kun je bijstellen?
 • Gratis bijwonen van schrijf-events bij betaling in een keer (waaronder alle eendaagse events én de schrijfreis naar Parijs)
 • Samenwerken aan een persoonlijk persplan
 • De Instant Charisma-Powertools om een topspreker te worden. Honderd filmpjes, pdf’s en mails van dé autoriteit op het gebied van public speaking en zelfleiderschap, Truus Druyts. Zij helpt je om tot de 15% beste sprekers van jouw veld te worden. 

Een doel: een boek dat levens verandert. Ook dat van jou

Jouw boek. Van de eerste zin. Tot de staande ovatie.

De persoonlijke begeleiding vindt plaats in Abcoude (bij Amsterdam) of Kasterlee (bij Turnhout)

Jouw investering:  7000,= excl. btw

 • Prijs: 2.222,00 €
  Het exclusieve traject voor de schrijver die het wereldpodium ambieert. Eerste termijn: €2222,00
 • 0,00 €
 • Prijs: 0,00 € Aantal:
 • Prijs: 0,00 € Aantal:

Dit persoonlijke traject is jaarlijks voor slechts zeven mensen beschikbaar.

‘Christine heeft een transformatie op gang geholpen die tot op de dag van vandaag vele bloemen en vruchten afwerpt. Ze is een zeer tergend talentvol schrijfster, ze is een abnormaal geweldige coach en redactrice maar wat ze vooral is, is een soort ouderwetse alchemiste in een zeer hip jasje. Met één hand en één woord of zin, zet ze je wereld in beweging en op z’n kop. Voorgoed. Ik stel haar persoonlijk verantwoordelijk voor mijn boek Epische Erotiek. Ze raakt het beste in je aan en versnelt alles in je wat voluit aan wil staan.’ -Wereldvrouw Pippa Pinuppens

 

Heb je een andere vraag over coaching?

Hebben we al samengewerkt? Of heb je een specifieke wens?

Wil je vooraf graag samen een koffie drinken?

Wil je liever in termijn betalen? Dat kan ook. 

Stuur een berichtje naar: Christine@pannebakker.org En dan neem ik contact met je op.

 

 

 

 


‘Mijn hart en mijn verstand maken grote vreugdesprongen als ik denk aan het waanzinnige traject wat ik met Christine heb afgelegd. Zo heerlijk om te weten dat je leert van de beste. Ik kan oprecht zeggen dat het zonder Christine niet was gelukt om een bestseller te schrijven.’

Mark Verhees, schrijver De Vibe (meer dan 35.000 verkochte exemplaren) en eigenaar Voor positiviteit met meer dan 600.000 dagelijkse volgers. Zijn boekpresentatie vond plaats in een uitverkocht theater De Flint in Amersfoort.

 

 


‘De passie en liefde waarmee je het schrijversvak doorgeeft, heb ik in elke vezel gevoeld.’

Bestsellerauteur Hannah Cuppen, Liefdesbang (Beste spirituele boek 2015, meer dan 30.000 verkochte exemplaren)

 

 

 

 

 


‘Lieve Christine, wat een cadeau dat jij op mijn pad kwam. Wat is creatie BOEM! Makbuntu mooier geworden door jou. Je oprechte drive om mij en mijn verhaal te leren kennen zijn zeer waardevol. Door jou kunnen we de wereld in.’

Bert van Dam, auteur BOEM! makbuntu, model voor de zin van het leven, voormalig managing director Planet Internet, Phonehouse Nederland en Phonehouse Europa. Hij is CEO van MultiplyHappiness BV. Zijn boek is inmiddels ook in Amerika verschenen.

 

 


‘Vanaf het moment dat het boek zich in mij ontvouwde, wist ik dat zij het moest zijn. Mijn woorden hadden een zachte blik en subtiele aanpak nodig. Een unieke combinatie met de directe feedback die ze ook geeft. Ze stelt net die kritische vragen om de verhaallijnen weer heel helder te krijgen, raakt net die punten aan waardoor het sterker wordt. Ze moedigt aan om naakt te gaan, kwetsbaar te durven zijn, je ziel in je boek te leggen. Ze zit daar te stralen met je verhaal in haar handen. Wat zal ik de afspraken missen.’

Mieke Jacobs, reist de wereld rond en begeleidt toporganisaties bij cultuurverandering en authentiek leiderschap. Na zonsondergang schreef ze hongerig het zinderende en poëtische Nachtboek.

 


‘Lieve Christine, wat een heerlijk avontuur hebben we samen beleefd. Dankjewel voor alle uren, lessen, dagen. Zonder jou was dit boek nooit geworden wat het nu is. Jouw aanmoediging, je stralende lach en je blije feromonen zitten tussen elke pagina. Je bent een schat. Ik hou van zoveel meer dan van je fantastische haar.’

Topkapper, ondernemer, schrijver, wereldverbeteraar Peter Platel, Hou van haar


‘Het was een onvergetelijke samenwerking. Hopelijk nog eens?’ Gordon

 

 


De pers over (de boeken van) Christine Pannebakker

 

 

 

 

 

 

 

Christine Pannebakker weet als geen ander inspiratie te geven.

Trouw over Wie ben ik

 

Een waanzinnige combinatie van vrouwelijkheid, zingeving en humor.

Vrouw  over Vrouwenpower

 

Het antwoord op Eten, bidden, beminnen.

Algemeen Dagblad  over Vrouwenpower

 

Christine raakt je in hart, ziel en onderbuik.

FNV Magazine over Vrouwenpower

 

Dit is de boodschap die de wereld nodig heeft.

Neale D. Walsh over Het mama masterplan

 

Na een interview met Christine schreven 15.000 mensen zich in voor haar Wie ben ik-dagen.

Margriet

 

De Nederlandse Bridget Jones

Cosmopolitan  over Wie ben ik

 

Christine maakt het leven leuker en lichter. Gewoon lezen die vrouw.

Flair

 

De Week is geen vluchtig stationsromannetje, maar een bijwijlen donker, psychologisch boek over een vrouw die er naar snakt haar geheime verlangens te leven. Ook als dat betekent dat al haar zekerheden op losse schroeven komen te staan. Intrigerend.

Metro

 

Rode oortjes bij het lezen van De Week. Pfff, als het nu niet onmiddellijk, stormachtig lente wordt.. Wat een heerlijk boek!

Annemiek Schrijver, Ikon

Een intense leeservaring: De week, gelaagde roman met sterke schrijfstijl en verrassend plot.

Het is de afwisselende stijl die tot het sterkste punt van De Week gerekend mag worden, tezamen met een aantrekkelijke hoofdpersoon die bijzondere ontmoetingen heeft met unieke karakters. De interessante plottwist ten slotte zorgt voor een onverwacht fris einde. Of dat ook een happy end betekent, is aan de lezer. De Week zet je aan het denken en daagt je uit al tijdens het lezen van het boek een mening te vormen.

RW- Literatuur

 

Pannebakker slaagt er in om haar personages zo helder neer te zetten dat je ze na het lezen verwacht tegen te komen in de supermarkt.

Zij aan Zij over De week

 

Christine brengt je altijd op het puntje van je stoel.

Happinez

 

 

Write OnWrite way coach1button boek2button