Winnaar
Boek van het jaar

Trauma,
je bent gek als je het niet hebt

Een holistische visie en aanpak

Hij specialiseerde zich in traumawerk, leidde honderden transformatiecoaches op en hielp duizenden mensen om door hun blokkades heen te breken.

Zij geloofde dat ze geen trauma had omdat dat is voorbehouden aan de mensen die écht iets hebben meegemaakt. De mensen in oorlogsgebieden die ze bezocht, de slachtoffers van aardbevingen, incest, mishandeling.

Tot hij tegen haar zei: ‘Je bent gek als je geen trauma hebt.’
Samen schreven ze dit boek.

fleur de lis

‘Dit boek van Robert en Christine is een basiswerk voor ieder mens om vitaler, lichter én heler te worden.’

Drs. Richard de Leth, Oprichter Leefstijlplatform OERsterk & Auteur

fleur de lis
Je doet alles volgens het boekje om je fit en prettig te voelen. Het leven is tenslotte iets moois. Je sport en beweegt, eet relatief gezond, hebt leuk werk, je gaat op tijd naar bed en hebt een rijk sociaal leven. Alle voorwaarden voor een gelukkig leven zijn er. Toch knaagt er iets vanbinnen. Waar komen die sombere momenten steeds weer vandaan? Wat maakt dat je in kleiner of grotere mate verslaafd bent aan lekkers dat niet persé goed voor je is. Wat zorgt ervoor dat je soms zo kinderachtig kunt reageren en emotionele onbalans ervaart? Waarom toch steeds die bewijsdrang? Waar komen die onbestemde onzekere gevoelens vandaan? En wat is dat diepe gevoel van leegte dat op moeilijke momenten naar boven komt? Het is alsof er een elastiek aan je vastzit dat je steeds weer terugtrekt terwijl je zo graag verder wilt.

‘Dit boek is raak, genadeloos eerlijk, maar vooral een diep helende intentie van liefde om het verschil te maken in jouw leven. Een absolute aanrader.’

David de Kock, Founder 365 Dagen Succesvol

IMG

Trekt een elastiekje je steeds terug?

Het zijn volgens Robert Bridgeman allemaal de gevolgen van trauma.

Ieder mens is namelijk in meer of mindere mate getraumatiseerd. Jij ook.

Dit boek laat zien waarom iedereen trauma’s heeft, waar ze vandaan komen en wat de gevolgen zijn.

En vooral: hoe je door het lezen en toepassen van wat dit je boek aanreikt, jouw trauma’s kunt transformeren om zo nog leuker, betekenisvoller en plezieriger kunt zijn.

‘Het boek van Robert en Christine geeft een definitie van trauma die ik nog nergens elders gezien heb: Trauma is alles wat het ervaren van onze verbinding met de Bron in de weg staat. Ik beveel het van harte aan.‘

Jan Bommerez, auteur ‘Kun je een rups leren vliegen?’

fleur de lis

Christine Pannebakker

is schrijfster, journaliste en columniste.

Christine staat voor gepassioneerd leven. ‘Waarom zou je krabbelen in de kantlijn als je bent geboren om geschiedenis te schrijven.’ Maar wat als je aan je haren naar een plek wordt getrokken waar een open wond uitnodigend op je wacht?

Ze ging op onderzoek uit en vond de missing link tussen het melodietje van je lekker voelen en de grondtoon van diepgeworteld geluk. Dat resulteerde in deze samenwerking en dit transformerende boek.

"

‘Christine is een geschenk voor ieder mens. Ze heeft een heerlijke, vrije energie. In deze samenwerking met Robert boort ze weer diepere lagen aan. In zichzelf en voor de lezer. Robert en Christine laten zien dat trauma’s niet weggestopt moeten worden, maar uitgepakt. Wil je echt stappen maken? Lees dan dit oh zo belangrijke boek.’

Mark Verhees

Nummer 1 bestsellerauteur Eenvoudiger Leven

Robert Bridgeman

is transformatiecoach, opleider, auteur, documentairemaker en spreker

Robert onderzoekt methoden om het menselijk potentieel te vergroten en bewustzijn te ontwikkelen. En specialiseerde zich in traumawerk. Robert leidde honderden transformatiecoaches op via Bridgeman Academy en hielp duizenden mensen om door hun blokkades heen te breken op weg naar een lichter leven.


Robert nam ook speciaal voor jou een Masterclass Triggers op. Als je deze bestelt, krijg je het e-book gratis, en bovendien de Traumatalks met Giel Beelen en vier krachtig zelfhelingsmodules. 

Kopieer deze link en bestel de Masterclass in vijf modules met het e-book en de extra’s hier met 20 euro korting: 

https://bridgeman.plugandpay.nl/r?id=FJ5TRojX


fleur de lis

Boek van het jaar

Publieksprijs Paravisie Magazine 2023

fleur de lis

“Dit boek beveel ik iedereen aan want er is niemand op aarde zonder trauma.’ 

dr. Roy Martina  

vlinder

Professionals over
"Trauma, je bent gek als je het niet hebt"

Een dag na verschijnen kwam het boek binnen in de officiële non-fictie 

Top 10 van de Bestseller 60 

 

Binnen drie weken een vierde druk

 

Uitroepen tot Boek van het Jaar 

Publieksprijs Paravisie Magazine 

 

Dankjewel lieve lezers. 

Dankjewel. 

Dankbaar.

 

Wij steunen de lokale boekhandel door te bestellen via onze website Libris/tradetracker.

 

Ambassadeur voor Free a Girl 

 

Scroll naar boven