Koop nu

in Midprice

vrouwenpower

Vrouwenpower

‘Een waanzinnige combinatie van vrouwelijkheid, zingeving en humor. Een must have.’ - Vrouw

Wat als drie miljard vrouwen gaan leven uit hun wijze hoofd, warme hart en intuïtieve buikgevoel… Hoe zou de wereld er dan uitzien?

‘Christine creëerde een prachtig staaltje proza dat je raakt in je hart, ziel en onderbuik. Haar doel is lezers aan te zetten hun kracht te zoeken en op de juiste manier te gebruiken. Dat doet ze met een vaart en verve dat maakt dat je het boek pas weglegt als het uit is.’
– FNV Vrouwen Magazine

 

Christine Pannebakker dook in de wereld van Vrouwenpower en schreef er een everseller over.

fleur de lis

‘Vrouwenpower heeft de inhoud van een metafysisch werk en de spanning van een thriller. Bovendien gaan je mondhoeken bij menig passage vanzelf omhoog.’

- Leidsch Dagblad

fleur de lis

"

Leven uit ons hoofd kennen we. Daar maken we lijstjes met ‘voor’ en ‘tegen’. Leven uit ons hart, wellicht steeds meer. Maar heb jij de ‘guts’ om te vertrouwen op je buik. Google op ‘vrouwen en buik’ en je ziet eerst tien pagina’s hoe je de buik weg krijgt. Wat gebeurt er als je leeft uit je onderbuik?

Vrouwenpower

Christine Pannebakker

is schrijfster, journaliste en columniste.

Ze had eigen rubrieken in onder andere Happinez en Margriet. Haar interview-series in De Standaard werden Meest Gelezen en Hoogst Gewaardeerd door de lezers. Ze zette zeven bestsellers op haar naam waaronder Wie ben ik en Vrouwenpower. Haar roman De week wordt verfilmd.

Christine is een veelgevraagd spreekster en nodigt jou uit om zelf geschiedenis te schrijven. 

 

‘Schitterend, zeer inspirerend, hilarisch, very natural en heel herkenbaar.’
– Luck  

Zondag
Nog 13 dagen

Vrouwen zijn een onmogelijke liefde, die absolute toewijding eisen. Mannen hebben gelijk, ik weet dat nu. Al maanden interview ik onderzoekers, sluit ik me op, zit ik in stoffige kelders en vlieg ik door de lucht. ’s Nachts werk ik gebogen over boeken en aantekeningen. Overdag zit ik met een trillend been achter mijn laptop. Alsof bezetenheid bezit van me heeft genomen. Door het schrijven dit boek over vrouwenpower bel ik te weinig met mijn moeder, verwaarloos ik mijn vriendinnen, beantwoord ik mijn mail niet meer, laat ik het antwoordapparaat aanstaan terwijl ik gewoon thuis ben, bel ik afspraken eerst vier keer af, hol ik net op tijd of iets te laat het schoolplein op, kom ik niet opdagen bij mijn personal trainer, erger ik me aan vrouwen die wel alle tijd van de wereld lijken te hebben en slaap ik geen nacht meer normaal, waardoor wallen nu een onlosmakelijk onderdeel vormen van mijn gezicht.
Om maar wat te noemen.

(uit: Vrouwenpower)

‘Het Nederlandse antwoord op Eten, Bidden, Beminnen’
– Algemeen Dagblad

 

‘Als je dit boek uit hebt, heb je het gevoel dat je de hele wereld aankunt.’
– Female Factor

 

Vrouwenpower is nu in midprice verkrijgbaar voor 15 euro
Uitgeverij: De Arbeiderspers

 

Hoe ik op zoek ging naar de geheimen van vrouwelijke kracht, mezelf verloor en weer terugvond en in 13 dagen een bestseller schreef.

christine pannebakker
fleur de lis

‘Een heerlijk chaotisch en grappig boek waarbij niet alleen mannen maar ook de gebreken van de eigen sexe onder een amusant vergrootglas worden gelegd’

– Belang van Limburg, 4,5 sterren

vlinder
fleur de lis

De pers over de boeken van Christine

Scroll naar boven