Over Christine

Over Christine

Christine Pannebakker

Christine Pannebakker publiceerde in 1994 Singles, het boek beleefde drie keer een herdruk. Met Wie ben ik kreeg ze echt vleugels. Dit boek bereikte de 25ste plek van de Libris top 100 Best Verkocht. Ze organiseerde jarenlang Wie ben ik-dagen naar aanleiding van haar boek. Na een interview in het tijdschrift Margriet kwamen er 15.000 inschrijvingen binnen. Met dit blad maakte ze ook twee jaar lang De Spirituele Margriet.

Na het succes van Wie ben ik volgden bij Kosmos het Wie ben ik-werkboek, Wie ben ik-in de liefde en Vrouw & geld , dat ze schreef met Europees Moneycoach Bodo Schafer.

Jarenlang werkte ze voor de Belgische kwaliteitskrant De Standaard. Ze maakte voor het wekelijkse magazine de series De Biotoop en Jonge Helden. De series werden door de lezers bekroond met de titels: Meest Gelezen en Hoogst Gewaardeerd. Ze publiceerde verder o.a. in NRC, het Algemeen Dagblad en de Haagsche Courant. Ze belichtte de vrouwelijke kant van de geschiedenis in haar interviews. Ze zat met alle grote namen aan tafel, maar reisde ook af naar vluchtelingenkampen. Het Midden-Oosten was jarenlang haar werkgebied.

Daarnaast werkte ze voor tijdschriften. Ze vloog voor Miljonair naar de meest luxe oorden in de wereld, interviewde filmsterren voor Viva, schreef voor glossy’s als Villa d’Arte, deelde verborgen wijsheid in Onkruid, stond mee aan de wieg van jeugdkrant Kidsweek en kreeg een vaste rubrieken en columns in bladen als Happinez, Libelle en Bliss. Ze publiceerde ook internationaal. Zoals in de Duitse, Franse en Engelse Happinez.

Op tweede kerstdag 2002 werd ze moeder van dochter Zonneke. Zij was de inspiratiebron voor haar boek Het mama masterplan. Het boek werd een zonnige revolutie in opvoedland. Neale d. Walsh zei over dit boek: ‘Dit is de boodschap die de wereld nodig heeft.’ Ze organiseerde met J/M Mama Masterplandagen.

Haar boeken Vrouwenpower en De Week verschenen bij uitgeverij de Arbeiderspers en werden overladen met positieve recensies.

Haar lezingen en workshops zijn gekend om persoonlijke verhalen, humor, empowerment, verborgen wijsheid en een boost aan inspiratie. Haar why kun je lezen in Burning Desire

Samen met haar ex-man Geert Kimpen gaf ze 27 keer een schrijfweek in Zuid-Frankrijk, Duitsland, de Ardennen en Nederland. ‘De Schrijfweken van Geert Kimpen en Christine Pannebakker’ werden uitgeroepen tot de Beste Schrijfweek 2015 door het blad Schrijven. Ze werkten nog jarenlang samen aan verschillende projecten.

Christine begeleidde tijdens haar Schrijfweken, online trainingen en lezingen meer dan duizend auteurs.

Met haar geliefde, de Belgische radiopresentatrice, motivational speaker, singer-songwriter en actrice, Truus Druyts viert ze ‘the opti-mystic way of living.’ Truus ademt The Power of Love & Language in alles wat ze onderneemt. Met Mark Verhees werken ze momenteel aan een theatershow.