Gratis e-book

De Stemmen in jouw hoofd

Schreef jij je boek nog niet? Terwijl alles in jou vraagt om dat wel te doen?
Lees: De stemmen in jouw hoofd.
En verander het vandaag nog.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang als bedankje dit gratis e-book!

fleur de lis

‘Christine is de vrouw als je wilt werken op bestsellerniveau. Ze gaf mij weer vleugels. Ik kan niet anders schrijven dan dat ze een wijze engel is met een prachtige missie.’

Annemarie Sips, auteur van o.a. De moderne monnik

fleur de lis
christine pannebakker

Wie ben ik?

Mijn naam is Christine Pannebakker en ik ben schrijver, journalist, columnist en schrijfmentor. Ik had ik rubrieken in  onder andere Happinez, Margriet en De standaard. Als mentor help schrijvers om een boek te schrijven met impact. Mijn schrijfweken in Frankrijk, Duitsland en de Ardennen werden uitgeroepen tot De beste schrijfcursus. Zelf schreef ik zeven bestsellers, waaronder de nummer 1-hit Wie ben ik, het prikkelende Vrouwenpower, de door de pers bejubelde roman De week en binnenkort verschijnt de derde druk van De maagd is terug. Ik weet als geen ander waar je als schrijver tegenaan botst en waar je vleugels van krijgt. 

Ik gun je het boek dat nu nog diep in je lijf leeft. 

Het boek dat geschreven móet worden, dat essentieel is.

Het boek dat alleen jij kunt schrijven. 

Hoe spannend dat ook is. 

Download het gratis e-book.
De stemmen in jouw hoofd

Scroll naar boven