W R I T E O N

W R I T E O N


 

Write on

Nu is het tijd voor jouw verhaal

 

Write on is jouw kans om vol focus en met plezier jouw boek te schrijven

Met de kennis en inspiratie van bestsellerschrijfster Christine Pannebakker

 

Ik kreeg een nieuwe opdracht.

Ik moest eerst nog wat lessen leren.

Mijn kinderen zijn tijdterroristen.

Ik was verliefd en ik lag tussen de lakens.

Het ging uit en ik lag onder de dekens.

Het is begrijpelijk dat jouw boek nog niet is geschreven. Maar nu sta jij op de kaart. Dit is jouw moment. Je hoeft het niet langer alleen te doen. Ik ben er om je dagelijks alle technieken te leren en je vol enthousiasme te motiveren.

Dit is jouw kans om vol focus en met plezier jouw boek te schrijven.

Wat kun je verwachten?

111 dagen lang gevleugelde vingers.

Alles wat jij nodig hebt om jouw boek te schrijven zodat jij straks anderen kunt inspireren met jouw verhaal.

Je ontvangt 111 dagen direct toepasbare schrijftechnieken, adviezen voor jou als schrijver en inspirerende ideeën die je vleugels geven, nét als je ze nodig hebt. Van de eerste zin tot het Einde. En dat alles in een bad van bezieling, kennis, enthousiasme, zachtheid, kracht, aanmoediging en bevlogenheid.

Elke dag opnieuw neem ik jou stap voor stap mee door jouw eigen verhaal. Zodat jouw woorden eerst jouw hart en daarna de wereld kunnen veroveren.

Ik deel het schrijfambacht met je. Want ik ken niet alleen de hordes en uitdagingen, maar het ook het vuur en de bevrijding. Schrijven is niet (langer) ploeteren. Ik laat je verliefd worden op jouw leven als schrijver.

Daarnaast leer ik je alles over het uitgeven van je boek. Hoe kun je dat zelf doen? Wat kun je verwachten van een self-publishing uitgeverij? Ook schrijf je een mindblowing brief naar een uitgever.

Tenslotte deel ik het geheim hoe je jouw boek sterk in de wereld zet. Hoe val jij op?

En dan heb ik nóg een cadeau voor je: een Masterclass Public Speaking van Truus Druyts. Een uur lang op het puntje van je stoel. Alles om jouw verhaal in het licht te zetten.

 

Jouw investering? € 42 ,- inclusief *

Laten we gelijk beginnen.

 

Jouw mentor

Christine Pannebakker schreef tien bestsellers, waaronder de nummer 1-hit Wie ben ik, het prikkelende Vrouwenpower en de door de pers bejubelde roman De week. Ze weet als geen ander waar je als schrijver tegenaan botst en waar je vleugels van krijgt. Omdat ze haar burning desire vond.

Ze was de mentor van meer dan duizend schrijvers

Haar 25 schrijfcursussen werden uitgeroepen tot De beste schrijfweek. Ze begeleidde o.a. de nummer 1 bestsellerauteurs Geert Kimpen (De Kabbalist), Hannah Cuppen (Liefdesbang) en Mark Verhees (De Vibe).

En ze gaat graag met jou aan de slag. 111 dagen. Samen een traject.

Of je nu een beginnend schrijver bent of al vergevorderd. Of je nu een roman wilt schrijven of een bundel columns.

 

Nu is het aan jou

 

Zij gingen jou voor

‘De passie en liefde waarmee je het schrijversvak doorgeeft, heb ik in elke vezel gevoeld.’ –Bestsellerauteur Hannah Cuppen, Liefdesbang (Beste spirituele boek 2015, meer dan 25.000 verkochte exemplaren)

‘Mijn hart en mijn verstand maken grote vreugdesprongen als ik denk aan het waanzinnige traject wat ik met Christine heb afgelegd. Zo heerlijk om te weten dat je leert van de beste. En zo gaaf dat je boek dan ook echt een hit wordt. Ik kan oprecht zeggen dat dit zonder haar niet was gelukt.’ Mark Verhees, schrijver De Vibe, meer dan 20.000 verkochte exemplaren

‘Wat jammer toch dat jouw vrolijke ochtendboodschappen “op” zijn… Ik heb er van genoten en heel veel geleerd. En dank voor het afscheidscadeau, de passende-marketingtool van Truus Druyts. Alweer zo’n powervrouw. Jullie zijn voor mij twee vrouwen die meer energie hebben dan ik, waar ik met geleend vertrouwen het lastige middenstuk doorkom van het proces boek-schrijven en weten-wat-ik-als-ouder-wordende-vrouw-te-bieden-heb. Omdat het veilig is. En beiden geven jullie mij helderder zicht op de powervrouw in mijzelf. Dank!’, Concinta

‘Het was een onwijs gave topcursus. Een juweel vol wijsheid. Voor mij heel inspirerend en vooral motiverend, ondanks de emotioneel heftige tijd waarin ik zat. Elke ochtend opstaan met een tip, vraag of opdrachtje, zette me voortdurend aan het werk, ook met de dingen (logistiek) waar ik meestal overheen vaar. Ik ga het bij vele vrienden die een boek willen schrijven aanbevelen! Dikke proficiat en ben bijna in de rouw dat ik nu niet iedere dag begin met een geweldige schrijftip of –vraag. Dank voor al die moois en wonderbaarlijks.’ -Lily Amanda Maarsingh

‘Ik heb hier ZO veel aan gehad. Ik heb ZO veel bijgeleerd. Ik heb alles achter me gelaten en ben met een volledig nieuw boek gestart. De basis is er en de rest zit in mijn hoofd. Het is dankzij deze cursus dat het nu echt gaat lukken met mijn boek. Daarom dank, dank, dank. Als ik positief nieuws heb, deel ik het eerst met jou!’ –Muriël Kuyps

‘Zo geïnspireerd door de cursus. Ik heb zelfs mijn vakantie afgezegd volgende week. Ik ga mijn vingers laten dansen over het toetsenbord.’- Petra Scherpenhuizen

‘Wil je echt leren schrijven, je eigen boek, dan zijn de trainingen van Christine echt een hele grote aanrader. Omdat ze echt kwaliteit levert en jou boven jezelf uit laat stijgen.’ -Petra van Vliet

‘Een rol wit behangpapier gehaald voor het creëren van een tijdlijn. Eindelijk weer echt serieus werken aan mijn boek De Busreis. Met dank aan Christine Pannebakker.’ Ida Bromberg

‘Wat heb je mij veel geleerd! De opdrachten zorgden voor verfijning en nog mooiere en diepgaande zinnen. Elke opdracht heb ik uitgevoerd, zelfs een sekscene geschreven (met verkrachting) en dat had niet gekund zonder jouw training. Ik ben je heel dankbaar’, Annemarie Sips, bestsellerauteur van o.a. Zielskracht en Vind mij.

‘Je hebt de flow teruggebracht in mijn schrijfproces’, Karin Haanappel, Het Parijs van Isis

Ik ben blij dat je me scherp hebt gehouden, dat je mijn rem bent geweest als ik te snel wilde gaan en mijn motivator als ik door de bomen het bos even niet meer zag.’ -Mediahype Suzanne Geysendorpher, Ik ga even zaad halen

‘Had ik al gezegd dat ze de beste is’, Petra van Vliet


En nu ben jij aan de beurt.

  • Prijs: 42,00 €

* Het wonderlijke getal 42

Zoals je wellicht weet uit Douglas Adams’ cultboek The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy is 42 het antwoord op de ultieme vraag over het Leven, het Universum, en Alles.

(En wist je dat Harry Potter op pagina 42 ontdekt dat hij een tovenaar is? Julia van Shakespeare na haar drankje 42 uur slaapt? Lewis Caroll zijn Alice in 42 beelden tot leven schept en dat de drie best verkochte albums aller tijden een speeltijd hebben van exact.. juist!)

Dit schreef de pers over (de boeken van) Christine Pannebakker

Christine Pannebakker weet als geen ander inspiratie te geven.

Trouw over Wie ben ik

 

Een waanzinnige combinatie van vrouwelijkheid, zingeving en humor.

Vrouw  over Vrouwenpower

 

Het antwoord op Eten, bidden, beminnen.

Algemeen Dagblad  over Vrouwenpower

 

Christine raakt je in hart, ziel en onderbuik.

FNV Magazine

 

Dit is de boodschap die de wereld nodig heeft.

Neale D. Walsh over Het mama masterplan

 

Na een interview met Christine schreven 15.000 mensen zich in voor haar Wie ben ik-dagen.

Margriet

 

De Nederlandse Bridget Jones

Cosmopolitan  over Wie ben ik

 

Christine maakt het leven leuker en lichter. Gewoon lezen die vrouw.

Flair

 

De Week is geen vluchtig stationsromannetje, maar een bijwijlen donker, psychologisch boek over een vrouw die er naar snakt haar geheime verlangens te leven. Ook als dat betekent dat al haar zekerheden op losse schroeven komen te staan. Intrigerend.

Metro

 

Rode oortjes bij het lezen van De Week. Pfff, als het nu niet onmiddellijk, stormachtig lente wordt.. Wat een heerlijk boek!

Annemiek Schrijver, Ikon

Een intense leeservaring: De week, gelaagde roman met sterke schrijfstijl en verrassend plot.

Het is de afwisselende stijl die tot het sterkste punt van De Week gerekend mag worden, tezamen met een aantrekkelijke hoofdpersoon die bijzondere ontmoetingen heeft met unieke karakters. De interessante plottwist ten slotte zorgt voor een onverwacht fris einde. Of dat ook een happy end betekent, is aan de lezer. De Week zet je aan het denken en daagt je uit al tijdens het lezen van het boek een mening te vormen.

RecensieWeb- Literatuur

 

Pannebakker slaagt er in om haar zo personages helder neer te zetten dat je ze na het lezen verwacht tegen te komen in de supermarkt.

Zij aan Zij 

 

Christine brengt je altijd op het puntje van je stoel.

Happinez

 

 

 


Write On _MG_5470button coach1button boek2button