W R I T E O N

W R I T E O N


Vraag jezelf eens af

Wat levert het jou op als je..

Jouw boodschap gaat verspreiden?
Een movement tot stand brengt?
Een bestseller schrijft die een everseller wordt?

Christine Pannebakker helpt jou van de eerste zin tot jouw staande ovatie.


‘Christine is de vrouw als je wilt werken op bestsellerniveau.’  – Annemarie Sips

Ken je dat? Weer die vraag: ‘En hoe gaat het met je boek?’ 

Je hoort jezelf zeggen: ‘Ik kreeg een nieuwe opdracht.’

‘Ik moest eerst nog wat lessen leren.’

‘Mijn verhaal is zo complex; ik loop steeds vast.’

‘Het lag even stil, maar…’ 

Bestsellerschrijver Christine Pannebakker is het einde van jouw writersblock

Er zijn zoveel redenen waarom jouw boek nog niet is geschreven. Maar nu sta jij op de kaart. Dit is jouw moment. Je hoeft het niet langer alleen te doen. Ik ben er om je dagelijks alle technieken te leren en je te inspireren.

Dit is jouw kans om vol focus en met plezier jouw boek te schrijven.

Wat kun je verwachten?

111 dagen inspirerend schrijfadvies

3 x feedback 

Alle informatie over uitgeven

Hét plan voor media-aandacht 

De Masterclass Public Speaking 

Direct beginnen, in je eigen tempo

Levenslange toegang tot alle lessen

Elke dag neem ik jou stap voor stap mee door jouw eigen verhaal. In een bad van bezieling, kennis, enthousiasme, zachtheid, aanmoediging en bevlogenheid. Zodat jouw woorden eerst jouw hart en daarna de wereld kunnen veroveren.

Op drie momenten krijg jij advies: op jouw eerste zin (zó sleur je een lezer jouw verhaal binnen), jouw centrale vraag (alleen als die helder is, krijg je een sterk boek) en jouw titel/ ondertitel/ slogan (is jouw boek een urgent want?)

Ik deel het schrijfambacht met je. Want ik ken niet alleen de hordes en uitdagingen, maar het ook het vuur en de bevrijding. Schrijven is niet (langer) ploeteren. Ik laat je verliefd worden op jouw leven als schrijver. 

‘De beste cursus die ik ooit heb gevolgd.
Mijn nieuwe roman ‘Epische Erotiek’ ontstond hier. Ze raakt het beste in je aan en versnelt alles in je wat voluit aan wil staan.‘ -Pipa Pinuppins

Schrijf de roman die nu al in je vingers leeft. 

Het non-fictie boek waarmee je jouw expert-status claimt.

Of de verhalen vol impact waarmee jij dé influencer op jouw vakgebied wordt.

‘Mijn hart en mijn verstand maken grote vreugdesprongen als ik denk aan het waanzinnige traject wat ik met Christine heb afgelegd. Zo heerlijk om te weten dat je leert van de beste. En zo gaaf dat je boek dan ook echt een hit wordt. Ik kan oprecht zeggen dat dit zonder haar niet was gelukt.’ Mark Verhees, schrijver De Vibe, meer dan 25.000 verkochte exemplaren

Wat kost het jou als je jouw boek niet schrijft?

Tijdens de periode van verplicht thuiszitten: 47,-

Laten we gelijk beginnen.

 

Mijn naam is Christine Pannebakker en ik help schrijvers om een boek te schrijven met impact. Ik schreef zelf tien bestsellers, waaronder de nummer 1-hit Wie ben ik, het prikkelende Vrouwenpower en de door de pers bejubelde roman De week. Daarnaast ben ik journalist internationale politiek en columnist in binnen- en buitenland.

Momenteel leg ik de laatste hand aan mijn nieuwe boek. Ik weet als geen ander waar je als schrijver tegenaan botst en waar je vleugels van krijgt. 

Ik was de mentor van meer dan 1800 schrijvers. Mijn schrijfcursussen in Frankrijk, Duitsland en de Ardennen werden uitgeroepen tot De beste schrijfweek. Ik begeleidde als schrijfmentor o.a. de nummer bestsellerauteurs Geert Kimpen (De Kabbalist- 100.000 exemplaren), Hannah Cuppen (Liefdesbang- 50.000 exemplaren) en Mark Verhees (De Vibe- 25.000 exemplaren). Nu ga ik graag online met jou aan de slag. 111 dagen. Samen een traject.

Of je nu een beginnend schrijver bent of al vergevorderd. Of je nu een roman wilt schrijven, jouw levensverhaal, een bundel columns of wilt beginnen met likkebaardend lekkere berichten op social media. 

‘Je hebt de flow teruggebracht in mijn schrijfproces’, kunsthistoricus Karin Haanappel, Het Parijs van Isis

Nu is het aan jou

Zij gingen jou voor:

‘De passie en liefde waarmee je het schrijversvak doorgeeft, heb ik in elke vezel gevoeld.’ –Bestsellerauteur Hannah Cuppen, Liefdesbang (Beste spirituele boek 2015, meer dan 25.000 verkochte exemplaren)

‘Christine heeft een transformatie op gang gebracht die tot op de dag van vandaag vele bloemen en vrucht afwerpt. Ze is een tergend talentvol schrijfster, ze is een abnormaal geweldige coach en redactrice maar wat ze vooral is, is een soort ouderwetse alchemiste in een zeer hip jasje. Met een hand, met een woord zet ze jouw wereld op z’n kop.’ Lily Maarsingh 

‘Ik heb hier ZO veel aan gehad. Ik heb ZO veel bijgeleerd. Ik heb alles achter me gelaten en ben met een volledig nieuw boek gestart. De basis is er en de rest zit in mijn hoofd. Het is dankzij deze cursus dat het nu echt gaat lukken met mijn boek. Daarom dank, dank, dank. Als ik positief nieuws heb, deel ik het eerst met jou!’ –Muriël Kuyps

‘Zo geïnspireerd door de cursus. Ik heb zelfs mijn vakantie afgezegd volgende week. Ik ga mijn vingers laten dansen over het toetsenbord.’- Petra Scherpenhuizen

‘Wil je echt leren schrijven, je eigen boek, dan zijn de trainingen van Christine echt een hele grote aanrader. Omdat ze echt kwaliteit levert en jou boven jezelf uit laat stijgen.’ -Petra van Vliet

‘Een rol wit behangpapier gehaald voor het creëren van een tijdlijn. Eindelijk weer echt serieus werken aan mijn boek De Busreis. Met dank aan Christine Pannebakker.’ Ida Bromberg

Ik ben blij dat je me scherp hebt gehouden, dat je mijn rem bent geweest als ik te snel wilde gaan en mijn motivator als ik door de bomen het bos even niet meer zag.’ -Mediahype Suzanne Geysendorpher, Ik ga even zaad halen

‘Had ik al gezegd dat ze de beste is’, Petra van Vliet


En nu ben jij aan de beurt.

  • Prijs: 47,00 €
    111 dagen inspirerend schrijfadvies (en zoveel meer)

 

Dit schreef de pers over (de boeken van) Christine Pannebakker

Christine Pannebakker weet als geen ander inspiratie te geven.

Trouw over Wie ben ik

 

Een waanzinnige combinatie van vrouwelijkheid, zingeving en humor.

Vrouw  over Vrouwenpower

 

Het antwoord op Eten, bidden, beminnen.

Algemeen Dagblad  over Vrouwenpower

 

Christine raakt je in hart, ziel en onderbuik.

FNV Magazine

 

Dit is de boodschap die de wereld nodig heeft.

Neale D. Walsh over Het mama masterplan

 

Na een interview met Christine schreven 15.000 mensen zich in voor haar Wie ben ik-dagen.

Margriet

 

De Nederlandse Bridget Jones

Cosmopolitan  over Wie ben ik

 

Christine maakt het leven leuker en lichter. Gewoon lezen die vrouw.

Flair

 

De Week is geen vluchtig stationsromannetje, maar een bijwijlen donker, psychologisch boek over een vrouw die er naar snakt haar geheime verlangens te leven. Ook als dat betekent dat al haar zekerheden op losse schroeven komen te staan. Intrigerend.

Metro

 

Rode oortjes bij het lezen van De Week. Pfff, als het nu niet onmiddellijk, stormachtig lente wordt.. Wat een heerlijk boek!

Annemiek Schrijver, Ikon

Een intense leeservaring: De week, gelaagde roman met sterke schrijfstijl en verrassend plot.

Het is de afwisselende stijl die tot het sterkste punt van De Week gerekend mag worden, tezamen met een aantrekkelijke hoofdpersoon die bijzondere ontmoetingen heeft met unieke karakters. De interessante plottwist ten slotte zorgt voor een onverwacht fris einde. Of dat ook een happy end betekent, is aan de lezer. De Week zet je aan het denken en daagt je uit al tijdens het lezen van het boek een mening te vormen.

RecensieWeb- Literatuur

 

Pannebakker slaagt er in om haar zo personages helder neer te zetten dat je ze na het lezen verwacht tegen te komen in de supermarkt.

Zij aan Zij 

 

Christine brengt je altijd op het puntje van je stoel.

Happinez

 

 

 


Write On_MG_5470button coach1button boek2button