W R I T E O N

W R I T E O N


 

Write on

Nu is het tijd voor jouw verhaal

Met de kennis, inspiratie en feedback van bestsellerschrijfster Christine Pannebakker

 

Ik kreeg een nieuwe opdracht.

Ik moest eerst nog wat lessen leren.

Mijn verhaal is zo complex; ik loop steeds vast.  

Ik wil niemand kwetsen

Ik was verliefd en ik lag tussen de lakens.

Het ging uit en ik lag onder de dekens.

Het is begrijpelijk dat jouw boek nog niet is geschreven. Maar nu sta jij op de kaart. Dit is jouw moment. Je hoeft het niet langer alleen te doen. Ik ben er om je dagelijks alle technieken te leren en je te inspireren. Ook zijn er nu ook zeven verschillende momenten in de cursus waarop je feedback kunt krijgen. 

Dit is jouw kans om vol focus en met plezier jouw boek te schrijven.

 

Wat kun je verwachten?

111 dagen schrijfadvies

7 x feedback 

de Masterclass Public Speaking 

Direct beginnen, in je eigen tempo

Levenslange toegang tot alle lessen

Geschikt voor iedereen met schrijfhonger

Elke dag neem ik jou stap voor stap mee door jouw eigen verhaal. In een bad van bezieling, kennis, enthousiasme, zachtheid, aanmoediging en bevlogenheid. Zodat jouw woorden eerst jouw hart en daarna de wereld kunnen veroveren.

Op zeven momenten krijg jij advies over jouw boek, o.a. op: je eerste zin, de titel, een dialoog, een zintuigelijke scene en je achterflap.

Ik deel het schrijfambacht met je. Want ik ken niet alleen de hordes en uitdagingen, maar het ook het vuur en de bevrijding. Schrijven is niet (langer) ploeteren. Ik laat je verliefd worden op jouw leven als schrijver.

Aan bod komen o.a. 

• Hoe begin je? Wat maakt dat je blijft schrijven? Wanneer is het klaar?

Hoe maak je tijd voor jouw schrijverschap?

• Hoe maak je een tijdlijn/ inhoud voor jouw boek?

• Hoe ga je om met bezorgde familieleden, writersblock, tijdgebrek en onzekerheid?

• Hoe schrijf je in flow?

• Hoe schrijf je dicht op de huid? 

• Hoe doe je gedegen research?

• Wat is een sterk personage? Hoe creëer je een tegenpersonage?

• Wat is een goede titel, ondertitel, slogan?

• Wat moet echt kloppen en waarin heb je dichterlijke vrijheid?

• Hoe schrijf je zintuigelijk?

• Hoe ontwikkel je een eigen stijl?

• Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap de lezer raakt?

• Hoe bouw je een verhaal op? 

• Hoe schrijf je een sterke dialoog? Een erotische scene? Een intrigerend hoofdstuk?

• Hoe bereik je een expertstatus met jouw boek

Hoe blijf je zitten tot The End?

Daarnaast leer ik je alles over het uitgeven van je boek. Hoe kun je dat zelf doen? Wat kun je verwachten van een self-publishing uitgeverij? Ook schrijf je een mindblowing brief naar een uitgever en ik lees met je mee..

Tenslotte deel ik hoe je een boek sterk in de wereld zet. Hoe val jij op?

En dan heb ik nóg een cadeau voor je: een Masterclass Public Speaking van een van ‘s werelds meest gevierde sprekers, Truus Druyts. 

 

Jouw investering? 50,=

Laten we gelijk beginnen.

 

                                                                                 

Christine Pannebakker schreef tien succesvolle boeken, waaronder de nummer 1-hit Wie ben ik, het prikkelende Vrouwenpower en de door de pers bejubelde roman De week. Daarnaast is ze journalist en columnist in binnen- en buitenland.

Ze weet als geen ander waar je als schrijver tegenaan botst en waar je vleugels van krijgt. 

Ze was de mentor van meer dan 1800 schrijvers.

Haar 25 schrijfcursussen in Frankrijk, Duitsland en de Ardennen werden uitgeroepen tot De beste schrijfweek. Ze begeleidde o.a. de nummer 1 bestsellerauteurs Geert Kimpen (De Kabbalist), Hannah Cuppen (Liefdesbang) en Mark Verhees (De Vibe).

Nu gaat ze graag met jou aan de slag. 111 dagen. Samen een traject.

Of je nu een beginnend schrijver bent of al vergevorderd. Of je nu een roman wilt schrijven, jouw levensverhaal of een bundel columns.

 

Nu is het aan jou

 

Zij gingen jou voor

‘De passie en liefde waarmee je het schrijversvak doorgeeft, heb ik in elke vezel gevoeld.’ –Bestsellerauteur Hannah Cuppen, Liefdesbang (Beste spirituele boek 2015, meer dan 25.000 verkochte exemplaren)

‘Mijn hart en mijn verstand maken grote vreugdesprongen als ik denk aan het waanzinnige traject wat ik met Christine heb afgelegd. Zo heerlijk om te weten dat je leert van de beste. En zo gaaf dat je boek dan ook echt een hit wordt. Ik kan oprecht zeggen dat dit zonder haar niet was gelukt.’ Mark Verhees, schrijver De Vibe, meer dan 20.000 verkochte exemplaren

‘Christine is de vrouw als je een op een wilt werken op bestsellerniveau. Ik kan niet anders schrijven dan dat je een wijze engel bent met een prachtige missie. Je verstaat je vak, weet wat je doet en je bent gefocust op het beste resultaat! Lieve, speciale vakvrouw, ik wil je van harte aanbevelen bij iedereen die op professioneel vlak en vakkundig een boek wil schrijven.’ – Bestsellerauteur Annemarie Sips

‘Het was een onwijs gave topcursus. Een juweel vol wijsheid. Voor mij heel inspirerend en vooral motiverend, ondanks de emotioneel heftige tijd waarin ik zat. Elke ochtend opstaan met een tip, vraag of opdrachtje, zette me voortdurend aan het werk, ook met de dingen (logistiek) waar ik meestal overheen vaar. Ik ga het bij vele vrienden die een boek willen schrijven aanbevelen! Dikke proficiat en ben bijna in de rouw dat ik nu niet iedere dag begin met een geweldige schrijftip of –vraag. Dank voor al die moois en wonderbaarlijks.’ -Lily Amanda Maarsingh – Epische erotiek

‘Ik heb hier ZO veel aan gehad. Ik heb ZO veel bijgeleerd. Ik heb alles achter me gelaten en ben met een volledig nieuw boek gestart. De basis is er en de rest zit in mijn hoofd. Het is dankzij deze cursus dat het nu echt gaat lukken met mijn boek. Daarom dank, dank, dank. Als ik positief nieuws heb, deel ik het eerst met jou!’ –Muriël Kuyps

‘Zo geïnspireerd door de cursus. Ik heb zelfs mijn vakantie afgezegd volgende week. Ik ga mijn vingers laten dansen over het toetsenbord.’- Petra Scherpenhuizen

‘Wil je echt leren schrijven, je eigen boek, dan zijn de trainingen van Christine echt een hele grote aanrader. Omdat ze echt kwaliteit levert en jou boven jezelf uit laat stijgen.’ -Petra van Vliet

‘Een rol wit behangpapier gehaald voor het creëren van een tijdlijn. Eindelijk weer echt serieus werken aan mijn boek De Busreis. Met dank aan Christine Pannebakker.’ Ida Bromberg

‘Wat heb je mij veel geleerd! De opdrachten zorgden voor verfijning en nog mooiere en diepgaande zinnen. Elke opdracht heb ik uitgevoerd, zelfs een sekscene geschreven (met verkrachting) en dat had niet gekund zonder jouw training. Ik ben je heel dankbaar’, Annemarie Sips, bestsellerauteur van o.a. Zielskracht en Vind mij.

‘Je hebt de flow teruggebracht in mijn schrijfproces’, Karin Haanappel, Het Parijs van Isis

Ik ben blij dat je me scherp hebt gehouden, dat je mijn rem bent geweest als ik te snel wilde gaan en mijn motivator als ik door de bomen het bos even niet meer zag.’ -Mediahype Suzanne Geysendorpher, Ik ga even zaad halen

‘Had ik al gezegd dat ze de beste is’, Petra van Vliet


En nu ben jij aan de beurt.

  • Prijs: 50,00 €
    111 dagen schrijfadvies

 

Dit schreef de pers over (de boeken van) Christine Pannebakker

Christine Pannebakker weet als geen ander inspiratie te geven.

Trouw over Wie ben ik

 

Een waanzinnige combinatie van vrouwelijkheid, zingeving en humor.

Vrouw  over Vrouwenpower

 

Het antwoord op Eten, bidden, beminnen.

Algemeen Dagblad  over Vrouwenpower

 

Christine raakt je in hart, ziel en onderbuik.

FNV Magazine

 

Dit is de boodschap die de wereld nodig heeft.

Neale D. Walsh over Het mama masterplan

 

Na een interview met Christine schreven 15.000 mensen zich in voor haar Wie ben ik-dagen.

Margriet

 

De Nederlandse Bridget Jones

Cosmopolitan  over Wie ben ik

 

Christine maakt het leven leuker en lichter. Gewoon lezen die vrouw.

Flair

 

De Week is geen vluchtig stationsromannetje, maar een bijwijlen donker, psychologisch boek over een vrouw die er naar snakt haar geheime verlangens te leven. Ook als dat betekent dat al haar zekerheden op losse schroeven komen te staan. Intrigerend.

Metro

 

Rode oortjes bij het lezen van De Week. Pfff, als het nu niet onmiddellijk, stormachtig lente wordt.. Wat een heerlijk boek!

Annemiek Schrijver, Ikon

Een intense leeservaring: De week, gelaagde roman met sterke schrijfstijl en verrassend plot.

Het is de afwisselende stijl die tot het sterkste punt van De Week gerekend mag worden, tezamen met een aantrekkelijke hoofdpersoon die bijzondere ontmoetingen heeft met unieke karakters. De interessante plottwist ten slotte zorgt voor een onverwacht fris einde. Of dat ook een happy end betekent, is aan de lezer. De Week zet je aan het denken en daagt je uit al tijdens het lezen van het boek een mening te vormen.

RecensieWeb- Literatuur

 

Pannebakker slaagt er in om haar zo personages helder neer te zetten dat je ze na het lezen verwacht tegen te komen in de supermarkt.

Zij aan Zij 

 

Christine brengt je altijd op het puntje van je stoel.

Happinez

 

 

 


Write On_MG_5470button coach1button boek2button