Vrouwenpower

Vrouwenpower


‘Zou het toeval zijn dat 13 vanouds zowel een ongeluksgetal is als het getal van de vrouw?’
De vorige eeuw was de bloedigste ooit. Dus nu is het aan ons. Zijn we bereid om alles waar we tot nu toe in geloofden in twijfel te trekken? Durven we eerlijk te kijken naar onszelf, onze geliefden, kinderen en vriendinnen? En daarvan de consequenties dragen? Stap met Vrouwenpower in het leven van de vrouw van nu. Met apps en exen, moeders en moeilijke mannen. Met oude wijsheden en nieuwe schoenen. Met schokkende ontdekkingen en schimmen uit het verleden. Ga mee op reis en ontdek jouw vrouwenpower. Op de plek waar je die niet had verwacht.“Christine creeerde een prachtig staaltje proza dat je raakt in je hart, ziel en onderbuik. Haar doel is lezers aan te zetten hun kracht te zoeken en op de juiste manier te gebruiken. Dat doet ze met een vaart en verve dat maakt dat je het boek pas weglegt als het uit is.’
FNV Vrouwen Magazine

“Ik heb Vrouwenpower in een ruk uitgelezen. Dat is geen enkele schrijver ooit gelukt. Schitterend geschreven, zeer inspirerend, hilarisch, maar tegelijk very natural en heel herkenbaar.”
Luck

“Vrouwenpower heeft de inhoud van een metafysisch werk en de spanning van een thriller. Bovendien gaan je mondhoeken bij menig passage vanzelf omhoog.”
Leidsch Dagblad

“Een waanzinnige combinatie van vrouwelijkheid, zingeving en humor. Een must have.”
Vrouw

“Een heelijk chaotisch en grappig boek waarbij niet alleen mannen maar ook de gebreken van de eigen sexe onder een amusant vergrootglas worden gelegd.”
Belang van Limburg, 4,5 sterren

“Het Nederlandse antwoord op Eten, Bidden, Beminnen.”
, Algemeen Dagblad

“Als je dit boek uit hebt, heb je het gevoel dat je de hele wereld aankunt.”
Female Factor

“Een steengoed boek dat veel heeft losgemaakt.”
Jess Donckers in Luck


profilebutton powerbutton mamabutton